Vill du bli min nya assistent? Kille i Västerort söker DIG som vill arbeta extra!

Vill du bli min nya assistent? Kille i Västerort söker DIG som vill arbeta extra!

Personlig assistent - ett jobb utöver det vanliga. Är du social, nyfiken och gillar utmaningar, så kan det vara jobbet för dig!

Jag - en levnadsglad kille på tjugo år som går nästsista året på gymnasiet. Jag bor med min familj och våra två katter i Hässelby. Jag älskar musik i alla former, gillar att bada och att vara med när det händer grejer. Jag har flera funktionsnedsättningar, vilket gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Med dig vid min sida kan jag bli mitt bästa jag!

Du - positiv som person och trygg i dig själv. Du är bekväm med och har en förmåga att prata med mig på min nivå - inte minst ha tålamodet att vänta och kunna leva dig in i vad jag vill. För att trivas i rollen som min personliga assistent behöver du våga bjuda på dig själv, vara kreativ och kunna ta egna initiativ. Du bör ha en allmänt god fysik då jag tränar en del i vardagen. Din uppgift är att hjälpa mig med det mesta - kul om du gillar att få saker att hända! Som min personliga assistent hjälper du mig med alla grundläggande behov såsom måltider, hygien och förflyttning men jag behöver även ditt stöd i att utöva och utveckla mina intressen. Ett plus om du, liksom jag, gillar att bada och musicera och du får gärna ha leklusten och barnasinnet i behåll!

Att arbeta hos mig förutsätter viss flexibilitet, då arbetsplats och tider varierar. Din arbetsplats är där jag befinner mig, framför allt på skolan (i Huvudsta, Solna) eller hemma. Utöver det kan det bli aktuellt att följa med på läger eller resor då och då.

Att jobba hos mig innebär bland annat att du hjälper mig att tolka och utveckla min kommunikation. Det är därför viktigt att du talar god svenska.

Du som söker är engagerad i det du gör och är beredd på att ta ett stort ansvar i assistansen. Jag ser helst att du har relevant erfarenhet, såsom inom omvårdnad och/eller pedagogik men jag lägger framförallt stor vikt vid personlig lämplighet. Jag vill att du är rökfri.

Just nu söker jag dig som vill arbeta extra med mig. Tjänsten är en timanställning där du i grunden arbetar några pass per månad, ca 5-15 timmar/vecka och i övrigt kan du hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro, mer under sommar- och jullov. Pass förekommer dag, natt och helg.

Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1389.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (8 dagar kvar)