Sommarvikariat och extrajobb som personlig assistent

Sommarvikariat och extrajobb som personlig assistent

Jag är en 35-årig tjej som bor i egen lägenhet i Enskede söder om Stockholm. Jag har flera stora funktionsnedsättningar och som personlig assistent hjälper Du mig att ha ett bra liv genom att assistera mig på det sätt jag önskar, både till vardags och till fest. På vardagarna jobbar jag i centrala Stockholm och på min fritid tycker jag om att lyssna på musik, vara ute i naturen, åka häst och vagn, bada och resa.

Nu söker jag en assistent som vill ha ett extrajobb. Denna tjänst passar dig som studerar och vill arbeta lite mindre under terminerna och mer under sommar och semestertider.

Du som söker är kvinna, gärna över 25 år och med tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning eller inom vård och omsorg. Du är initiativrik och tycker om att göra nya saker. Du har lätt för att samarbeta och det är viktigt att du talar god svenska för kommunikationens skull.

Jag har inget verbalt tal men är i hög grad en kommunicerande person. En av dina viktigaste arbetsuppgifter kommer vara att kommunicera med mig och hjälpa mig göra min röst hörd.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Jag ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Jag reser någon gång per år och Din arbetsplats är där jag befinner mig. Som sommarvikarie jobbar du efter ett rullande schema som innefattar dag, kväll, vaken natt och helg. Även extrajobbet avser dag, kväll, vaken natt och helg

Arbetstid:
Extrajobb med möjlighet till utökad arbetstid under sommar och storhelger.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1337.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)