Personlig assistent till Hillevi i Stockholm

Personlig assistent till Hillevi i Stockholm

Är du en ansvarsfull och positiv kvinna som vill göra skillnad som personlig assistent? Ser du hellre möjligheter än hinder och vill jobba för alla människors lika värde? Då kanske vi kan trivas tillsammans. Jag heter Hillevi, är 29 år och bor i lägenhet i södra Stockholm nära T-bana och bussar.

Vill du assistera mig i min kommunikation med andra, när jag tränar fysiskt, fixar inför festen, kokar gröt, slänger soporna, klär mig, skrattar i stället för att sova, duschar, tar medicin, lagar mat och bakar, väntar på Färdtjänsten, städar till bästa musiken, kör elrullstol, påverkar i frågor som rör assistansen, har trötta dagar, träffar mina fina vänner, hänger med familjen, reser till värmen, tecknar när jag föreläser och läser sagor för barn? Vill du assistera mig med allt?

Vill du assistera i AKK (Alternativ Kompletterande Kommunikation)? Behärskar du svenska i både tal och skrift? Är du nyfiken på teckenspråk och att samtala med hjälp av bilder (PODD - Pragmatiskt Organiserade Dynamiska Displayer )? Har du körkort (ej krav), är rökfri och ser dig som en praktiskt lagd, aktiv kvinna? Välkommen med din ansökan.

Omfattning: 30-40 timmar/vecka, dag/kväll/helg/vaken natt med start enligt ök. Du börjar med introduktion bredvid en erfaren assistent i upp till 120 timmar.

I tjänsten ingår att dela ansvar för bemanningen, alltså att fixa en vikarie när en assistent är sjuk. Du får utbildning och kontinuerlig kompetensutveckling i hur jag vill bli assisterad

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1632.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2020 (9 dagar kvar)