Personlig assistent sökes av aktiv kille i Liljeholmen, deltid

Personlig assistent sökes av aktiv kille i Liljeholmen, deltid

Hej!

Jag är en kille på 55 år som använder mig av personlig assistans som mitt mänskliga hjälpmedel då jag har flera funktionsnedsättningar (en är en synskada).

Jag bor i lägenhet i Liljeholmen och behöver aktiv assistans dygnet runt med bl.a. personlig hygien, vid måltider samt även praktisk hjälp hemma såväl som på min dagliga verksamhet. Jag tycker om att träna, bada och göra utflykter. Jag badar och tränar i bassäng varje vecka. Mitt stora intresse är musik och jag hoppas att du delar det med mig. På sommaren gillar jag att gå på konserter på Gröna Lund.

Jag vill att du som söker är en trygg, empatisk och påhittig person då jag behöver hjälp att aktivera mig. Eftersom jag är i behov av kvalificerad personlig assistans är det en klar fördel om du har omvårdnadsutbildning och/eller relevant erfarenhet inom yrket. Att vår personkemi stämmer är centralt som alltid i assistentyrket.

God svenska är en förutsättning eftersom kommunikation är en viktig del av assistansen. Du måste vara rökfri. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Du arbetar ofta tillsammans med ytterligare en assistent.

Arbetstid: ca 25 % och extra vid behov, samt sommarvikarie under sommaren på mellan 50-100 %. Dag/kväll/helg/vaken natt.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1556.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (16 dagar kvar)