FORDONSTEKNIKER J BIL VÄLLINGBY

FORDONSTEKNIKER J BIL VÄLLINGBY

Vi söker en fordonstekniker till vår anläggning i Vällingby. Vi söker dig som strävar efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Engagemang och samarbete kännetecknar dig. Vidare är du självständig och strukturerad i ditt arbete för att hålla tidsplan gentemot kund.

Dina arbetuppgifter består av att felsöka och reparera fordon samt underhållsarbete och iordningställande av nya bilar, eftermontering mm.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B. Tidigare dokumenterad erfarenhet av felsökning på fordon. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Edin Cuk, på e-post edin.cuk@jbil.se, verkstadsansvarig/verkmästare J BIL Vällingby. Han nås även på telefon 076-530 53 16 för frågor om tjänsterna. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Edin Cuk
Telefon 076-530 53 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jbil.se/
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 2 miljarder kronor och har runt 180 anställda över hela Stockholm och Göteborg. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg i Aröd, Frölunda och Tagene.