SÄLJARE J BIL VÄLLINGBY

SÄLJARE J BIL VÄLLINGBY

Vi söker en säljare av person- och transportbilar till vår anläggning i Vällingby. Du kommer bli en del av säljteamet som i dagsläget består av fem drivna bilförsäljare på en anläggning med cirka 20 medarbetare och hjälpa oss nå nya höjder. Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter där huvudfokus är bilförsäljning. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen som innehåller allt inom produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och gamla kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du även för bilhallen, demonstrationsbilarna, hantering av begagnade bilar samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Som person är du social och positiv och gör ditt yttersta för att varje kund ska bli helt nöjd.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Tidigare erfarenhet från bilförsäljning är meriterande men dock inget krav. Det viktiga för oss är att du är driven i rollen som säljare samt att du vill utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du har en stark känsla för service och kunder. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Du har god datorvana och behärskar svenska både i tal och skrift obehindrat. B körkort är ett krav.

Varaktighet: Tillsvidareanställning Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.

Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Victor Mourad, försäljningschef J BIL Vällingby på e-post: victor.mourad@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 46 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jbil.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene.

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Med runt 180 anställda i Stockholm och Göteborg omsätter vi närmare 2 miljarder kronor.

Varmt välkommen till J BIL - bilglädje hela vägen!