Reservdelsansvarig till J-BIL i Vällingby

Reservdelsansvarig till J-BIL i Vällingby

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom reservdelar och av lagerhållning. Kanske arbetar du som reservdelsperson idag och är redo att ta dig an en ny roll med mer ansvar. Som person är du ansvarsfull, driven och inte rädd för att hugga i där det behövs. Vidare är du strukturerad och har ett starkt ordningssinne. Har du tidigare erfarenhet av Kobra eller inom våra märken Peugeot, Mazda, Mitsubishi, Alfa Romeo och Jeep är det meriterande.

Om företaget

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.
Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mazda, Mitsubishi, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 1 miljard kronor och har 111 anställda över hela Stockholm. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby.
Nu söker vi en reservdelsansvarig till vår anläggning i Vällingby!

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult June Pärnänen på 08-409 144 48. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! #MP#
Mer info
Kontaktperson June Pärnänen
Telefon 08-409 144 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som reservdelsansvarig har du ansvar för att vår reservdelsfunktion fungerar optimalt. Det innebär att du försörjer såväl vår verkstad som externa kunder med reservdelar och ser till att rätt delar finns på plats i tid. Du lägger beställningar, kontrollerar inleveranser, granskar och konterar fakturor, säljer delar över disk och telefon samt ser till att lagret är strukturerat. Tillsammans med ditt team arbetar du för att ledtiden ska bli så kort som möjligt så att vi kan ge våra kunder bästa möjliga service.

Vi erbjuder en roll med mycket goda utvecklingsmöjligheter i en stabil organisation där du får arbeta med frihet under ansvar.