RESERVDELSSÄLJARE MED LEVERANSANSVAR J BIL VÄLLINGBY

RESERVDELSSÄLJARE MED LEVERANSANSVAR J BIL VÄLLINGBY

Vi söker en reservdelssäljare med leveransansvar till vår anläggning i Vällingby. Du är en person som tycker om att hjälpa andra och ta fram förslag på lösningar till både kunder och kollegor. För dig är ordning & reda en självklarhet och du ser till att saker blir gjorda i tid. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Dina övergripande ansvarsområden är att bistå reservdelsansvarig att sköta reservdelsavdelningen, boka arbeten hos våra fordonstekniker och bilvårdare samt säkerställa iordningställandet och leverans av kundsålda bilar till vår försäljningsavdelning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade tjänster inom servicemarknad. Kunskaper i Kobra och Cabas är en stor fördel. Dock inget krav.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Patrycja Pacula, reservdelsansvarig J BIL Vällingby på e-post patrycja.pacula@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jbil.se/
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene.

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Med runt 180 anställda i Stockholm och Göteborg omsätter vi närmare 2 miljarder kronor.

Varmt välkommen till J BIL - bilglädje hela vägen!