Business Controller

Business Controller

Business Controller till J BIL
J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Om jobbet
Som Business Controller kommer du att arbeta brett med löpande uppföljningar, analyser och sammanställning av rapporter till verksamheten.

I rollen rapporterar du till försäljningsdirektör och dina specifika ansvarsområden kommer att vara:
  • Supportera varumärkeschefer
  • Registreringsmål inom försäljning
  • Säkerställa korrekt stödhantering gentemot generalagenter
  • Övrig försäljningsstatistik
Om dig
För att passa som Business Controller hos oss så är du självgående och har en drivkraft som bygger på nyfikenhet och en vilja av att leverera förstklassigt resultat. Som person är du strukturerad med ett sinne och intresse för siffror samtidigt som du har hög servicegrad och förmåga att prioritera utifrån affärsmässighet.

Du levererar kvalitet och har en fallenhet för att växla mellan detaljer och helhet. Som person är du handlingskraftig och målorienterad samtidigt som du är en flexibel lagspelare som värdesätter relationerna till dina kollegor.

Dina kunskaper i Excel är utmärkta och om du dessutom har kunskap i Powerquery, MSSQL eller Azure Logic Apps ser vi det som mycket meriterande.

Tillsvidareanställning, inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 26 juni, men vi kommer kalla till intervju löpande så tveka inte med att ansöka. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vVD Anders Karlander via 070-649 04 91 eller anders.karlander@jbil.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.