HALLSÄLJARE J BIL VÄLLINGBY

HALLSÄLJARE J BIL VÄLLINGBY

Vi söker en hallsäljare av personbilar till våra anläggning i Vällingby. Du kommer att vara med i säljteamet och hjälpa till att lyfta vårt gäng till nya höjder.
I hallen jobbar du med hela försäljningsprocessen som innehåller allt inom produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och gamla kunder.
Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. hantering av begagnade bilar, skyltning av bilhall samt prospektering.
Som person är du social och positiv. Du gör det som krävs för att varje kund ska bli helt nöjd. Du har erfarenhet av försäljning och känner dig trygg i den rollen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jbil.se
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mazda, Mitsubishi, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 1 miljard kronor och har 111 anställda över hela Stockholm. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby.