Systemadministratör / koordinator med ansvar för leadsprocessen placering Hammarby Sjöstad

Systemadministratör / koordinator med ansvar för leadsprocessen placering Hammarby Sjöstad

Nu söker vi dig som är serviceinriktad med ett intresse för ekonomi som trivs med att hantera stora mängder data och således arbeta i stora databaser! Välkommen till en attraktiv arbetsgivare samt ett världsledande företag och en roll där du uppmuntras till att arbeta med förbättring och utveckling av arbetsprocesser och rutiner. Vi söker dig med goda Excelkunskaper och gärna erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du blir en essentiell del av ett långsiktigt projekt internt i en för bolaget mycket värdefull roll!

Arbetet utförs i topprenoverade härliga lokaler i Hammarby Sjöstad på ett företag som är stabilt och framgångsrikt tillika måna om sina anställda och erbjuder goda förmåner, bland annat ett privat gym internt för personalen.

Mettler-Toledo AB säljer vågar och vägningssystem samt analys- och processinstrument för tillverkningsindustri och laboratorier. Företaget är representerat i 84 länder och har tillverkning på 15 platser runt om i världen, bl a i Schweiz, Tyskland, USA och Kina. Koncernen, med huvudkontor i Schweiz, är noterat på New York Stock Exchange. Totalt har koncernen 14 200 anställda och omsatte 2016 drygt 2.5 miljarder USD. I Norden är det ca 174 anställda, varav 110 i Sverige. Besök gärna företaget på www.mt.com

Arbetsuppgifter:
 • Administrera data ur register och databaser
 • Ansvar för och arbete med Mettler-Toledo AB:s Leadsprocess samt bidra i arbetet med att hantera kundregister samt uppdatera kund, registrera ny kund, undersöka kreditvärdighet etc.
 • Proaktivt arbeta med dina egna idéer och förslag till förbättringar av arbetssättet
 • På sikt tillämpa din serviceförmåga och flexibilitet för att ge stöd och support till projektledaren i ditt team samt säljmedarbetare inom organisationen
Du kommer initialt att fokusera på datahantering och leadsprocessen och därmed trivas med stundvis repetitiva arbetsuppgifter för att successivt arbeta mer med arbetsuppgifter som fodrar flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du blir en del av ett ambitiöst team internt på sex personer och arbetar nära projektledaren för teamet. Det är dock viktigt att du även trivs med att självständigt utföra dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad.

Eftersökta kvalifikationer:
 • Erfarenhet av administrativt arbete
 • Tekniskt kunnig person som vill arbeta med felsökningar samt övervakning av automatiska inläsningar
 • Goda kunskaper i MS Office och även goda kunskaper i Excel
 • Minimum en avslutad gymnasieutbildning
 • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av Access, SAP eller andra tekniska plattformar är meriterande
 • Arbetslivserfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter
Omfattning: Heltidstjänst med 37,5 timmar arbetsvecka.
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader provanställning
Läge: Hammarby Sjöstad
Start: Omgående

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Mettler-Toledo AB med Ivy Talents. Samtliga frågor gällande tjänsten välkomnas till ansvarig rekryterare Julia på telefonnummer 070-759 76 66 eller via mejl julia@ivytalents.se . Vi ser fram emot din ansökan! Då tjänstens tillträde är omgående rekommenderar vi att du visar ditt intresse för tjänsten redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 jan 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.