Säljare till Ingenjören.se

Säljare till Ingenjören.se

Vi är i en expansiv fas och behöver fler vassa säljare till vårt härliga team! Vi sitter vid Globen på 16:e våningen med härlig utsikt över stan.

Ingenjören är medlemstidningen för Sveriges Ingenjörer. Sveriges Ingenjörer har ca 160.000 medlemmar och tidningens målgrupp är ingenjörer.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning men det är inget krav. Vi ser gärna att du är driven och engagerad. Som person är du resultatinriktad, utåtriktad och drivs av att sträva framåt och utmana dig själv! Du behöver vara ansvarsfull och trivs med att arbeta med telefonen som arbetsverktyg.

Med rätt inställning har du stora chanser att utvecklas inom företaget! Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav. Under din arbetsdag kommer du att kontakta och bearbeta nya kunder och sälja in våra tjänster.

I rollen som telefonförsäljare är du företagets röst utåt och det är av vikt att du sätter dig in i respektive kunds organisation och informera hur vi kommer att vara för nytta för just dem! Vi kommer självklart att ge dig en introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna för att sälja våra tjänster samt att utveckla din roll i företaget!

Vill du också vara med på vår spännande resa?

Bra, maila din ansökan direkt till john.klockhoff@jobbdirekt.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.