Säljande konsultchef till Medsource!

Säljande konsultchef till Medsource!

Medsource AB är ett snabbväxande bemanningsbolag som bemannar välutbildad vårdpersonal till landsting, kommuner och privata vårdgivare runt om i Sverige. Nu söker Medsource en konsultchef till teamet i Stockholm!

Om tjänsten
Du arbetar med uthyrning av ambulerande sjuksköterskor till landsting och kommuner i rollen som konsultchef. Konsultchefen ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från bearbetning och upprätta kontakt med konsult till förhandling och avtalsskrivning med kund. Du rekryterar och matchar rätt person utifrån våra kunders uppdrag, samt följer upp och utvärderar att vi levererar den kvalité vi utlovar.

Om dig
Vi söker dig med glöd och engagemang. Detta är en perfekt utmaning för dig som redan jobbar i branschen idag men känner att du vill utvecklas och bredda dina uppgifter. Alternativt jobbar du med något helt annat men vill komma in i en spännande bransch och visa framfötterna på ett växande bolag.

För att trivas i denna roll motiveras du av utmaningar och högt uppsatta mål, du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du trivs med eget ansvar för att kunna strukturera ditt arbete och självständigt driva processer i mål. Gott ordningssinne är en fördel, då du kommer arbeta med många konsulter samtidigt.

Du är lyhörd mot kunder, kollegor, konsulter och har tydligt affärsfokus. Du kommer att tillhöra ett proffsigt och engagerat gäng kollegor och tycker precis som dem, att det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Bakgrund och erfarenhet
  • Erfarenhet från vårdbranschen, försäljning och i synnerhet kvalificerad tjänsteförsäljning, med dokumenterade goda resultat är starkt meriterande.
  • Utbildning med relevans för tjänsten såsom ekonomi, sälj- och marknadsföring och HR är också meriterande.
Anställningsvillkor

Anställningsform - Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Omfattning - Heltid, 40 timmar. Flexibla arbetstider

Tillträde - Enligt överenskommelse

Lön - Fast månadslön + provision

Om Medsource
Medsource är ett snabbväxande bemanningsföretag inom vård och omsorg, som bemannar välutbildad vårdpersonal till landsting, kommuner och privata vårdgivare runt om i Sverige. Vi rekryterar och matchar rätt person till våra kunders uppdrag, samt följer upp och utvärderar att vi levererar den kvalité vi utlovar. Vi utvecklas tillsammans med ett fokus på livskvalité genom den vård och omsorg våra konsulter tillhandahåller såväl som god personalvård, samvaro och Vi-känsla. Vi sitter i fräscha lokaler vid Globen Shopping.

I denna rekrytering samarbetar Medsource med Ivy Talents. Frågor är välkomna till ansvarig rekryterare Tom på tom@ivytalents.se. Selektering av ansökningar och intervjuer sker löpande så missa inte chansen att söka tjänsten redan idag! Ansökan sker via denna annons, inte via mejl tack.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.