Rådgivande Handläggare/Låneförmedlare/Support till Consector

Rådgivande Handläggare/Låneförmedlare/Support till Consector

Nu finns en öppning att arbeta på ett framgångsrikt bolag och förmedla en attraktiv produkt som hjälper människor samtidigt som du får möjligheten att utvecklas professionellt. I den här rollen blir du en del av ett växande team som tillsammans tar Consectors digitala kundupplevelse till nästa nivå!

Consector är en privat låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort. Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Målsättningen är att minska räntekostnaderna för kunden. Bakom bolaget står grundarna och entreprenörerna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg som båda har en mångårig bakgrund inom bank- och finansbranschen. Övriga delägare är bland annat Max Matthiessen, Verdane Capital och Optimizer Invest.Om rollen

Consector växer och för att kunna erbjuda våra online-kunder bästa möjliga service söker vi nu efter en rådgivande handläggare/låneförmedlare/support. I denna roll är du delaktig i vår digitala affär vilket innebär arbete med försäljning och support genom att förvalta och konvertera kunder online. Våra online-kunder önskar ofta vägledning och för att stödja vår online-onboarding erbjuder vi Online Sales Support till våra kunder via mejl, chatt och telefon. Online Sales är en del av vår försäljningsavdelning men arbetar även nära marknadsavdelningen som ansvarar för Consectors marknadsföring, CRM och webbplats mot privatkunder. Inom affärsområdet finns goda möjligheter för de som vill utvecklas. Tillsammans med dedikerade kollegor och ett coachande ledarskap ger vi dig alla förutsättningar för att lyckas i rollen!

Din erfarenhet
  • Minst ett års erfarenhet inom försäljning eller support, gärna från ett konsumentinriktat företag med fokus på tjänsteförsäljning
  • Erfarenhet från Låneförmedling är meriterande
  • Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande
  • Duktig på att omsätta data i konkreta handlingar och arbeta affärsinriktat
Egenskaper som vi söker

För att trivas i den här rollen tror vi att du brinner för försäljning, att guida kunder och att skapa resultat. Du är kommunikativ, affärsinriktad och har intresse för digitalisering. Du har ett entreprenöriellt tankesätt och strävar ständigt efter utveckling och nya lösningar. Vi ser att du är ambitiös, nyfiken och van vid att jobba både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för oss är det viktigt med rätt person på plats.

Consector erbjuder utbildning, coachning och en fast månadsersättning. Detta är en heltidstjänst med placering på Narvavägen på Östermalm. Vi vill gärna att du börjar omgående!

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Consector med Ivy Talents. Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på Julia@ivytalents.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten ämnas tillsättas omgående. Visa därför ditt intresse redan idag för att inte missa chansen att bli rekryterad till denna spännande roll! Vi ser fram emot att lära känna just dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.