Nu utökar OPR Finance sitt team med ytterligare en ny kollega - Kredithandläggare

Nu utökar OPR Finance sitt team med ytterligare en ny kollega - Kredithandläggare

OPR Finance växer och letar just nu efter ännu en serviceminded kredithandläggare till deras fantastiska team! Du kommer att ingå i ett drivet och engagerat gäng som jobbar mot både B2C och B2B med målet att leverera utmärkt service och den bästa lösningen för kunden.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att komplettera, analysera samt ta beslut om inkommande låneansökningar samt sköta den löpande kontakten med kunder via telefon och mail. I teamet råder ett starkt kundfokus och en prestigelös hållning där alla ställer upp för varandra hjälps och åt där det behövs. Du kommer även att vara delaktig i vidareutvecklingen av vår tjänst/modell.

Vi söker dig som...

..har 1-3 års arbetslivserfarenhet av konsumentkrediter eller kredithandläggning inom bank eller finanssektorn. Har du en akademisk utbildning är detta meriterande, men inte ett krav. Du tycker om eget ansvar och har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Som person tror vi att du är...

...snabb på tangenterna, noggrann, organiserad, effektiv och trivs med att stundtals arbeta i högt tempo. Att du är en driven lagspelare som vill utvecklas i en spännande bransch ser vi som en självklarhet. Vidare är det önskvärt att du har ett sinne för siffror, är en tydlig kommunikatör och bidrar gärna med positiv energi.
Men det vi värdesätter högt är rätt inställning och en vilja att utvecklas för då kommer du att trivas väldigt bra hos oss!

Om att jobba på OPR-Finance....

Vi är ett ungt bolag där vi har vi ett stort fokus på att du som jobbar hos oss ska trivas bra och samtidigt ha roligt på jobbet kombinerad med personlig utveckling.

Vi satsar mycket på individen och att ha roligt tillsammans genom utbildningar, aktiviteter, AW:s samt gemensamma hälsoaktiviteter så som vår traditionella deltagande i Tough Viking.

Då bolaget befinner sig i en spännande uppbyggnadsfas och i en föränderlig bransch som ständigt utvecklas, innebär det att alla personer på bolaget uppmuntras att vara proaktiva, ta mycket ansvar och hela tiden arbeta för förbättringar i processer och rutiner.

Övrig information

Start: Snarast
Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas

Lön: Fast månadslön + goda förmåner

Arbetstider: Schemalagda tider, kl. 07:00 - 15:30 & 08:30.00 - 17.00

Placering: Centrala Stockholm ( Just nu jobbar alla hemifrån men det finns självklart möjlighet att jobba på kontoret.)

Välkommen med ansökan!

För den här tjänsten samarbetar OPR Finance med Ivy Talents. Frågor (inte ansökningar) gällande rollen är välkomna till ansvarig rekryterare Emil på emil@ivytalents.se. Vi selekterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Därför rekommenderar vi att du visar ditt intresse för rollen redan idag och vi ser fram emot att lära känna just dig!

Mer fakta om OPR-Finance AB OPR-Finance AB ingår i OPR-Finance Oy-koncernen. OPR-Finance Oy är ett väletablerat och privatägt finskt företag grundat 2005. Med avancerad finansieringsteknik (FinTech) ger företaget konsumentkrediter för privatpersoner och rörelsekapitalfinansiering för företag, och är marknadsledande inom sitt respektive segment i Finland. Sedan 2005 har OPR-Finance Oy erbjudit över en miljon konsumentlån och andra tjänster till över 500 000 kunder. Våra kontor finns idag i Helsingfors, Stockholm, Köpenhamn och Prag. Stockholms kontor, OPR-Finance AB, bildades under 2014 och har sedan dess upplevt en nästan exponentiell tillväxt varje år. Tillväxten har ökat behovet av både anställda och nya innovativa sätt att behålla platsen som den mest lukrativa av OPR-Finance filialer. De nuvarande produkterna i Sverige är Konsumentkrediter - EverydayPlus, Företagslån - OPR-Företagslån samt det senaste tillskottet i produktfloran - OPR Privatlån. Vi är engagerade och lever efter våra gemensamma värderingar om att vara ansvariga, kunddrivna och utvecklingsbenägna.
Mer info
Kontaktperson Emil Dreca
Telefon 0738795858
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.