Mediasäljare/Account Manager

Mediasäljare/Account Manager

Rabalder Media ingår i Career Group Sverige koncernen och är ett växande säljbolag. Vi erbjuder förlag och andra medieägare utveckling och försäljning av deras annonsutrymmen och andra marknadsföringsprodukter. Vi letar nu efter säljkompetens som ska hjälpa oss att expandera.

För vårt dotterbolag, Rabalder Media AB, söker vi nu en:

Mediasäljare/Account Manager

Vi söker dig som är i början av din karriär och har bestämt sig för att bli Sveriges bästa mediasäljare. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av både print- och digitala annonser mot företag. Uppdraget innebär försäljning både till befintliga annonsörer men även till nya.

Våra uppdragsgivare är välkända publicister inom respektive segment. Rollen erbjuder unika möjligheter för dig att utvecklas och knyta kontakter i mediabranschen.

Vi ser att du som söker är målinriktad och pigg. Du ska vara driven och självständig i ditt arbete och visa nyfikenhet och intresse för kundernas verksamhet och behov av marknadsföring. Vidare har du lätt för att bygga starka relationer till kunder och har god kommunikationsförmåga.

Som säljare hos oss går ditt arbete ut på att skapa långsiktigt lönsamma affärsrelationer med dina kunder. För att lyckas skall du ha ett starkt driv och vara tävlingsinriktad, i kombination med hög social förmåga.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning, extra meriterande om du tidigare har arbetat med annons-/mediaförsäljning.

Vi sitter i fräscha lokaler med fantastisk utsikt vid Globen i Stockholm.

Självklart har vi kollektivavtal.

Arbetsplatsens adress

Arenavägen, 45

121 77 Johanneshov - Globen

Rekryteringsansvarig

John Klockhoff

070-6701600
Ange referens: Mediasäljare

Ansökan skickas till john.klockhoff@jobbdirekt.se

Ansök senast 2019-11-11
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.