Kundtjänstmedarbetare/Kundservice till EnterCard

Kundtjänstmedarbetare/Kundservice till EnterCard

Vill du arbeta i en kundtjänst med härlig teamkänsla och vara med och sprida positiv energi på arbetsplatsen? Välkommen till EnterCards kundtjänst där du arbetar i inspirerande lokaler i centrala Stockholm och utvecklas inom ekonomi och finansieringslösningar. EnterCard är ett dotterbolag till Swedbank och Barclays Bank. En fantastisk möjlighet för dig som villa jobba med support på en bank!

Vi söker en effektiv person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för att ge fantastisk service. Teamet du kommer att arbeta i omfattas av 10 medarbetare på en kundserviceavdelning med totalt cirka 30 handläggare. Varje team har en teamleader som stöttar i det dagliga arbetet. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader där du arbetar som konsult via Ivy Talents, men med stora chanser till förlängning samt överrekrytering till EnterCard. Du bör se denna tjänst som någonting långsiktigt för att vara kvalificerad. Tjänsten påbörjas med en betald utbildning på två veckor men start i slutet på maj månad.

Du kommer arbeta med att:
 • Hantera inkommande ärenden från privat- och bankkunder via telefon samt mejl
 • Svara på frågor gällande kredit- och bankärenden
 • Informera och ge råd till kunder gällande EnterCard's produkter
Som person är du:
 • Kundorienterad och inställd på att alltid ge bästa möjliga service
 • En social lagspelare som gillar att peppa kollegor och sprida positiv energi
 • Flytande i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Ansvarstagande och initiativtagande i ditt arbetssätt
Passande bakgrund:
 • Tidigare erfarenhet inom service är önskvärt
 • Vana av att arbeta med telefon som främsta arbetsredskap är fördelaktigt
 • Avslutad gymnasieexamen
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst är positivt
 • Övriga språkkunskaper är ett stort plus
Vi sätter ett stort värde på dina personliga egenskaper i den här processen och ser gärna att du är en positiv och ödmjuk lagspelare som vill lära dig mycket och ser denna tjänst som en möjlighet till att utvecklas.

Är du intresserad av denna tjänst måste du vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer för kundens räkning att göra en bakgrundskontroll, om du blir aktuell för tjänsten.

Om EnterCard
EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Vi erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med våra partners. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar. Vi finns representerade i Norge, Sverige och Danmark och har 450 engagerade medarbetare som betjänar företagets 1,7 miljoner kunder.


Vår kultur
Vi tror på samarbeten och styrkan i mångfald. Bland våra medarbetare finns 40 olika nationaliteter som bidrar med ny kunskap och kulturella erfarenheter. Vår kultur präglas starkt av våra kärnvärden passionate, innovative och genuine vilket genomsyrar allt vi gör, hur vi arbetar och bemöter kunder. Vi tror att mångfald, analytiska och engagerade medarbetare driver lönsamhet och bidrar till att företaget växer. Läs mer på https://www.entercard.se/


Att jobba som konsult på Ivy Talents

Som konsult hos oss får du en anställning med avtalsenliga villkor med allt vad det innebär gällande sjukfrånvaro, lön, semester, pension osv. Du tilldelas också en ansvarig mentor på Ivy Talents som är tillgänglig under hela avtalsperioden för att säkerställa att du trivs på arbetet samt agera bollplank och rådgivare vid behov.

Arbetstider: Schemalagd arbetstid mellan 8.25 & 18.10. (38,5 timmar/ arbetsvecka)

Omfattning: Heltid

Tillträde: Maj 2018

Lön: Timbaserad månadslön

Urval i rekryteringsprocessen sker löpande. Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan via "Ansök" knappen. Vid frågor om tjänsten ring ansvarig Julia Olsson på 070-759 76 66 alt. maila till julia.olsson@ivytalents.se

Sökord: kundtjänst, kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundsupport, bank.
Mer info
Kontaktperson TeamTailor
Email Mejla TeamTailor
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juli (33 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Ivy Talents erbjuder kostnadseffektiva och skräddarsydda rekryterings- och bemanningslösningar inom vårt speciallistområde - tjänstesektorn.