Junior Business Development Manager till marknadsledande Admincontrol / Visma

Junior Business Development Manager till marknadsledande Admincontrol / Visma

Har du nyligen startat din karriär inom försäljning? Är du ute efter en ordentlig skjuts i karriären? Läs vidare!

Admincontrol expanderar kraftigt i Sverige och söker nu en ny medarbetare till affärsområdet Styrelseportal - en SaaS-tjänst som används av närmare 5000 bolag och organisationer för att digitalisera deras styrelsearbete. Det är en unik möjlighet för dig i ett tidigt skede av din säljkarriär att arbeta och bygga nätverk med kundsegment bestående av toppskiktet inom svenskt näringsliv och välkända bolag.
Admincontrol är marknadsledande inom sin nisch i alla nordiska länder och har en årlig förnyelsegrad bland sina kunder på 98%. De grundades 2005 och är idag en del av Visma-koncernen, det snabbast växande bolaget inom koncernen med närmre 100 anställda och omsättning på 250 miljoner. Mer om Admincontrol på deras hemsida här, eller läs deras referenser här.

Om tjänsten
Efter en gedigen introduktion kommer arbeta självständigt med att prospektera och kontakta relevanta bolag för att boka in demos och presentationer inför deras företagsledning samt styrelse. Du kommer vara en del av ett stöttande team bestående av bolagets främsta säljare som lär dig allt de kan. Med tiden kommer du växa in i en självständig försäljningsroll och axla dina egna försäljningsprocesser helt och hållet som Business Development Manager.

Om dig
För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för försäljning, är väl införstådd i vikten av starka kundrelationer och jobbar med ett stort målfokus. Som person är du affärsorienterad, serviceinriktad och har ett öga för detalj. Hos oss erbjuds du utmaningen och förtroendet att jobba mot beslutsfattare på allra högsta nivå, därför tror vi att du är skicklig på att presentera och kommunicera erbjudande till presumtiva kunder. Till sist tror vi att du är orädd, ihärdig, kreativ och bryter barriärer samtidigt som du har en stor portion av ödmjukhet i din framtoning.

Passande bakgrund
  • Du har jobbat med försäljning i 1-3 år och söker nästa kliv i karriären
  • Akademisk utbildning är meriterande men inget krav
  • Du är datorvan, har jobbat i Office-paketet. Erfarenhet av Salesforce är meriterande.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska
  • Admincontrol utför bakgrundkontroll på samtliga anställda varför vi ser att du som söker är ostraffad sedan innan
Praktiskt
Start: så snart som möjligt
Plats: Stockholm, Sveavägen
Arbetstider: kontorstider
Kontrakt: Heltid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas

I denna rekryteringsprocess samarbetar Admincontrol med Ivy Talents. Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan via denna annons, inte via mejl. Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare Tom på tom@ivytalents.se. Ha gärna i åtanke att vi kommer selektera ansökningar och hålla intervjuer löpande, visa därför gärna ditt intresse för tjänsten redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.