Junior Business Controller

Junior Business Controller

Är du nyutexaminerad eller letar du efter ett utmanande jobb som matchar din utbildning och ambitionsnivå?

I denna nya roll som Junior Business Controller kommer du arbeta nära ledningen och ha en varierande roll som finansiell analytiker och axla ett övergripande ansvar för ekonomin. Den perfekta rollen för dig som är en nyfiken och analytisk person, med ett skarpt öga för affärer, som vill ta nästa steg i karriären inom ekonomi och controlling.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är i början av din karriär och har en ekonomexamen från universitet eller högskola, där din examen inte är äldre än 5 år. Du är en fena på Excel och PowerPoint samt gillar siffror och analytiskt arbete. Kunskaper i Fortnox eller andra redovisningsprogram är meriterande.

Det viktigaste för oss är att du har ett brinnande intresse för ekonomi och vill utvecklas i rollen! Rollen ger dig berikande erfarenheter inom ekonomi och finans samt möjligheten att påverka och utveckla din arbetsroll utifrån verksamhetens behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Ta fram finansiella analyser som stöd till bolagets ledning och styrelse
  • Ta fram rapporter till säljorganisationen
  • Bistå säljorganisationen med relevant statistik
  • Lönehantering
  • Provisionsuträkningar
  • Fakturahantering
  • Utveckla rapporter och KPI:er
Som person är du analytisk och noggrann. Vidare värdesätter vi att om du är en öppen, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Lånekoll växer i rask takt så det är bra om du är en person som gillar att utvecklas och jobba i en miljö där dagarna kan se väldigt olika ut. Vidare är detta en fantastisk möjlighet för dig som värdesätter entreprenörstänket och söker en möjlighet att få jobba i branschens hetaste startup med stort eget ansvar över din prestation.

Om oss
Lånekoll vågar vara annorlunda, vi utmanar finansbranschen i bolån och privatlån. Vi är en fullsortiment butik för lån, har samarbetsavtal med över 30 banker och hjälper kunder att upphandla nya lån såväl som förbättra befintliga lån. Vi är ett snabbväxande entreprenörsbolag med många möjligheter att växa och utvecklas. Vi är 30 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker nu en person som kan ansvara över vår ekonomi och analysera data. Varje dag är inte den andra lik på Lånekoll och våra arbetsdagar präglas av högt tempo och mycket arbetsglädje. Vill du veta mer läs om oss, www.lanekoll.se

Start: Nov/Dec

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm/Karlaplan

Du söker tjänsten genom att ansöka med CV och personligt brev. Har du frågor är de välkomna till emil@ivytalents.se alternativt telefonnummer 073-879 58 58. Intervjuer och urval kommer ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.