Digital Media Specialist till Samsung

Digital Media Specialist till Samsung

Vi söker en Digital Marketing Specialist till Samsung som kommer driva digital marknadsföring och betalda medier. Har du flera års erfarenhet av att jobba datadrivet med digitala medier? Läs vidare!

Om rollen
Som Digital Media Specialist kommer du planera, genomföra och följa betald media för alla digitala kanaler inom dina produktkategorier i Norden. Du kommer att arbeta i nära samarbete med med drivna digitala specialister, öka proaktivt varumärkesmedvetenhet, engagemang och försäljning i ägda kanaler genom återförsäljare.

Arbetsområde
 • Ansvaret kommer att inkludera medieköp och medieeffektivitet i alla digitala marknadsföringskanaler.
 • Rollen kommer också att omfatta:Utveckla den digitala marknadsförings- och kommunikationsstrategin tillsammans med Digital Team och Product Division.
 • Planera digitala kampanjer och aktiveringar för produktlanseringar i alla digitala kanaler.
 • Hantera implementering, optimering och uppföljning av medieköp.
 • Skapa och bygg grunden för att arbeta datadrivet, gör effektiva analyser, optimering och förvalta insikter som genereras under hela kundresan.
 • Projektled ett team av digitala specialister och ansvara för resultat som ett team.Samarbeta, utbyt erfarenheter/bästa praxis med kollegor från hela världen.
Tidigare kvalifikationer och erfarenhet
 • Har en bred men djup förståelse för det digitala medielandskapet.Minst fyra års köp av digitala medier, både varumärkesbyggande och kommersiellt.
 • Spetskompetens inom datadriven optimering och erfarenhet av Martec, Adtec och den tekniska utvecklingen i branschen.
 • Track record av ledande tvärfunktionella team
 • Full kompetens i viktiga digitala marknadsförings- och e-handels-KPI: er
 • Flytande engelska och svenska
För att passa in i tjänsten tror vi att du är bestämd, självgående och resultatorienterad. Du är en uppskattad och kommunikativ projektledare som framgångsrikt motiverar teamet och har förmågan att skapa värdefulla nätverk. Till sist trivs du i högt tempo och en flexibel miljö.

Om Samsung

Sedan grundandet 1969 har Samsung Electronics vuxit till ett av världens ledande teknikföretag och blivit erkänt som ett av de bästa globala varumärkena. Vårt nätverk sträcker sig nu över hela världen och Samsung är mycket stolt över kreativiteten och mångfalden hos sina begåvade människor som driver vår tillväxt.

Praktiskt

Start: omgående

Avtal: konsultuppdrag fram till april 2023 med chans till förläggning

Lön: timbaserad månadslön

Placering: Kista

Som konsult hos oss får du en
anställning med avtalsenliga villkor med allt vad det innebär gällande sjukfrånvaro, lön, semester, pension osv. Du tilldelas också en ansvarig mentor som är tillgänglig under hela avtalsperioden för att säkerställa att du trivs på arbetet samt agera bollplank och rådgivare vid behov
.

Frågor är välkomna
till ansvarig rekryterare Tom på tom@ivytalents.se. Selektering av ansökningar och intervjuer sker löpande så missa inte chansen att söka tjänsten redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.