Nyexaminerad civilingenjör inom Geoteknik till Iterio!

Nyexaminerad civilingenjör inom Geoteknik till Iterio!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ingenjör inom Geoteknik på Iterio kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara:
  • Skriva enklare PM
  • Göra beräkningar
  • Analysera labdata
  • En del fältarbete
  • Utförande av borrprogram och tillstånd
Start: September

Omfattning: Heltid

Placering: Medborgarplatsen

Din profil

Vi söker dig med civilingenjörsutbildning inom miljö och energi alternativt samhällsbyggnad som är intresserad av att arbeta med Geoteknik. Som person ser vi att du är driven, kommunikativ, nyfiken samt analytisk.

På Iterio får du möjlighet att utvecklas både som människa och konsult, men också att vara med och utveckla teamet och företaget till att nå nya höjder. Grupper och team leds av prestigelösa och jordnära chefer som blir ditt bollplank i din och teamets utveckling. På Iterio får du möjligheten att bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får del av alla andras kunskap och erfarenhet.

Låter det som att det är dig vi söker? Ansök med en gång!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi på Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper kunder med projektledning, projekteringsledning och datasamordning. Våra teknikspecialister jobbar i alla skeenden inom geoteknik, miljö och trafik. Som kund hos oss hamnar du i gott sällskap - bland våra uppdragsgivare hittar du Trafikverket, SLL samt kommuner, fastighetsbolag och arkitekter.

Iterio startades 2011 men vi som arbetar här har gott om erfarenhet från andra arbetsplatser och projekt. Och den erfarenheten ligger till grund för vår syn på hur en bra arbetsplats ser ut och hur ett framgångsrikt företag ska drivas. Idag är vi nästan 100 anställda och vi vill växa. Både när det gäller antalet medarbetare och företagets samlade kompetens. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet. Vi tror på frihet under eget personligt ansvar och lojalitet mot företaget, våra kollegor och inte minst våra kunder. Vi hjälper och stöttar varandra och är övertygade om att ett lag som är samspelt kan gå hur långt som helst"