Distriktschef / Byggsäljare

Distriktschef / Byggsäljare

Om jobbet
Isolar är en av de ledande aktörerna på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar branschcertifikatet Behörig lösull och använder oss av Paroc stenull, Ekofiber, Knauf glasull och träullsisolering. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen i mer än 25 år. Vi söker dig som har ett naturligt driv och som trivs i en säljande roll. Din vilja att utvecklas kommer du ha stor nytta av i den här tjänsten och vi tror att du är en relationsbyggare som arbetar strukturerat och målmedvetet. Har du erfarenhet från byggbranschen eller liknande är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Är du redo för nästa utmaning? Är du en utåtriktad person med det rätta drivet? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker en Distriktschef till Isolar i Uppsala/Stockholm och Gävle/Dalarna!

Om tjänsten
Isolar är en av de ledande aktörerna på lösullsisolering i Mellansverige. De finns med lager, personal och bilar på 7 centralorter och 4 kontor. Isolar är Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen och satsar nu vidare och har ambitioner att växa ytterligare. Nu söker vi en hungrig person med rätt driv för att förstärka verksamheten. Du kommer att vara ansvarig för Isolars enheter i Stockholm/Uppsala och Gävle/Dalarna du kommer bland annat att besöka kunder ute på byggen, bygga nya relationer och räkna på offerter. Vi lägger stor vikt vid att den sökande är fast bosatt i Uppsala/Stockholmsområdet då det är viktigt med närhet till där byggaktiviteten är mest koncentrerad.

Långa pendlingsalternativ är inte aktuellt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (35 dagar kvar)