Byggnadsingenjör/ Teknisk ingenjör

Byggnadsingenjör/ Teknisk ingenjör

På Ischebeck Sweden AB:s vägnar söker vi en kompetent

Byggnadsingenjör/ Teknisk ingenjör

Företaget växer och denna roll är ny.

Hos oss har du möjlighet att forma din egen arbetssituation. Vårt lager ligger i Malmö och Din uppgift blir att resa runt Sverige (i ett för Dig fördelat område) för att vara vår konsult på plats hos våra kunder, hålla seminarier hos konsulter samt hålla en tät kontakt med vårt moderbolag i Tyskland.

Vi söker dig som har en bakgrund som byggnadsingenjör / teknisk ingenjör. Du gillar att kommunicera och vara en skicklig rådgivare inom geotekniska material och konstruktion. Vi har flera stora pågående projekt och du kommer att bli en våra kunders kontakt.

Arbetsområde: Mellersta Sverige, där du planerar dina seminarier/ möten i samråd med konsulter och kunder samt Dina kollegor i Ischebeck Sweden AB.

Vi ser fram emot att träffa dig som ex. kommer från ett företag som arbetar med grundläggning idag, alternativt har några års erfarenhet inom geoteknik och känner att det är dags att gå vidare och önskar jobba dagtid, givetvis med stort personligt ansvar. Du gillar att vara ute bland våra kunder på deras arbetsplatser, inte som utförande, utan som en konsult/ rådgivare.

Kvalifikationer
  • Byggnads- / konstruktions- / anläggningsingenjör, helst med några års erfarenhet inom geoteknik
  • Bra kommunikationsförmåga
  • Talar och skriver svenska och engelska
  • Van att hålla flera bollar i luften samtidigt
Det är viktigt att du tycker om att tala inför både mindre och större sällskap, kan skapa presentationer där du informerar om våra geotekniska produkter, dess konstruktion och funktion under byggandet av tunnlar, grundkonstruktioner, hamnprojekt etc. Du följer också upp projekten, leveranserna och kunder. Resor med övernattning förekommer.

Lön och uppstart enligt avtal.

Vill du vara med och bygga Ischebeck i Sverige?

Vi ser fram emot Din ansökan och CV.

För mer information; kontakta Elin på telefon 0047-67521104 eller mail: elin@humanhit.no
Mer info
Kontaktperson Elin Næsje
Telefon +4767521104
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ischebeck.se
Sista ansökningsdag 25 apr (36 dagar kvar)