Regionchef till Inwido

Om jobbet

Regionchef Norr

Din roll
Som Regionchef på Inwido Försäljning AB leder du regionen med fokus på försäljning. Tjänsten innebär ett operativt och strategiskt ansvar och du får vara med och verka under en period av förändring och utveckling. Du kommer vara ansvarig för 7 medarbetare som arbetar på regionen. Du rapporterar till Försäljningschefen för Retail som sitter i Växjö.

Viktiga egenskaper för denna tjänst är att du har en stark drivkraft och ett stort engagemang. Du tycker om att motivera och entusiasmera dina medarbetare och är en god ledare. Du arbetar strategiskt och strukturerat men även operativt. Du trivs i en miljö som präglas av förändringar, snabba beslut och handlingskraftighet.

Du har en gedigen erfarenhet av ledarskap, försäljning och marknadsföring och har haft någon typ av säljledande befattning samt har en god ekonomisk förståelse. Du har bra kännedom inom byggbranschen och dess aktörer. Du har förmåga att kommunicera väl och bygga långsiktiga relationer.

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete på en marknad med mycket stora möjligheter. Vi arbetar i en miljö med högt tempo där lust och vilja att leverera effektiva lösningar av hög kvalitet till våra kunder kommer i främsta rummet.

Din profil:
  • Du har starka ledaregenskaper och erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare
  • Du är en affärsorienterad person.
  • Du är van att arbeta sälj-och resultatfokuserat, självständigt och strukturerat
  • Du har erfarenhet av och är duktig på målstyrning och uppföljning
  • Du har en väl utvecklad social kompetens med en god förmåga att utveckla relationer
Tjänsten innebär samresor med säljarna i din region och egna kundmöten samt kundmöten tillsammans med säljarna. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett spännande och framgångsrikt företag med starka varumärken och produkter.

Kontak
Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger 040-660 67 23.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet, så ansök därför gärna omgående, dock senast 31 maj.

Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, Europas största leverantör av innovativa miljöanpassade träbaserade fönster- och dörrlösningar. Inwido, som är noterat på Stockholmsbörsen, bedriver verksamhet i samtliga nordiska länder samt i Storbritannien, Irland, Polen och Österrike. Inwido Sverige har flera kända varumärken såsom Elitfönster, Diplomat, Outline, Hajom, SnickarPer, ERA Fönster och Hemmafönster. I Sverige är vi ca 1100 anställda och har en omsättning på 2,1 miljarder SEK. Läs mer på www.inwido.se

Sökord: sälj, säljare, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, area manager, area sales manager, account manager, försäljare, regionchef
Jobbfakta
Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 juli

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!