Sales Executive

Sales Executive

Vill du arbeta på ett av världens bästa HubSpot företag? Är du en lösningsorienterad säljare som älskar att driva affärer? Har du tidigare sålt systemvara eller digitala tjänster?

Då letar vi efter dig!
Invise är en snabbväxande och prisbelönt digitalbyrå som levererar allt från webbutveckling, content och sociala medier till sales och marketing automation. Vi är en av de främsta byråerna i Norden inom Inbound Marketing och är Sveriges första Elite partner till HubSpot (!). Med kunder som Vattenfall, Tink och Ludvig & Co säkerställer vi hög kvalité genom ett tätt samarbete med våra kunder och med kompetenta kollegor. Vi fortsätter växa och letar nu efter vår nya Sales Executive vars ansvar kommer vara att driva försäljningen och vara med och bygga säljorganisationen och kulturen på företaget.

Om tjänsten
I rollen kommer du vara en del av ett motiverat och professionellt arbetsteam vars mål är att hjälpa sina kunder att få ihop sälj, marknad och teknik. Du kommer i rollen jobba med att bearbeta nya kunder från första kontakt till påskrivet avtal samt under tiden sätta ihop det interna team du behöver för den specifika kunden. Du kommer arbeta i en kreativ miljö med härliga kollegor i en fri och självständig roll. Dina dagar kommer gå ut på att fortsätta bygga relation med HubSpot, strukturera och förbättra säljkulturen, sitta i interna och externa möten med kollegor och kunder samt skriva offerter och förhandla avtal.

Vi erbjuder
 • En arbetsplats där vi värdesätter egna initiativ och frihet under ansvar
 • Samarbeta nära HubSpot och ta del av de senaste trenderna
 • Grymma förmåner!
 • Möjlighet att skapa långsiktiga samarbeten med starka varumärken
 • En arbetsplats med en hög medarbetar- och kundnöjdhet
 • Möjlighet att fortsätta driva och växa en redan prisbelönt och omtalad byrå
OM DIG
Vi letar efter dig som är en lösningsorienterad och nyfiken person som drivs av att driva och göra affärer. Du älskar att träffa nya personer och är en mål- och tävlingsinriktad säljare som gärna göra det lilla extra för dina kunder. Du är social och initiativtagande och är inte rädd för att utmana och ifrågasätta dina kunder. För att ha bästa förutsättningar att lyckas i tjänsten ser vi även att du har erfarenhet av:
 • Sälja systemvara eller digitala tjänster
 • 2+ år B2B-försäljning
 • Förhandla med beslutsfattare på C-nivå
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Meriterande: Sälja eller jobba med HubSpot
 • Meriterande: Jobbat med digital marknadsföring
Har du det som krävs för att lyckas i rollen - skicka in din ansökan!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sophia Silfvercrantz. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Sophia Silfvercrantz på nummer 076-0001869 eller sophia.silfvercrantz@salesonly.se

Mer om oss på invise
Läs mer om oss på vår hemsida: Invise
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.