Digital marknadsförare till Invici i Stockholm

Digital marknadsförare till Invici i Stockholm

Intressant roll för dig med breda kunskaper inom digital marknadsföring som vill jobba med helheten på ett varmt och roligt bolag!

Vill du arbeta på ett företag där personliga relationer står i fokus? Trivs du i en kreativ och operativ roll med digitala insatser på agendan? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig!
Vi söker en digital marknadsförare eller projektledare med kunskap om SEO, CMS, webbanalys och Google Analytics som vill vara med och driva konsultbolaget Invici till ett modernt och digitalt bolag. På Invici är goda relationer till kandidat, konsult och kund grunden till allt som görs så det behöver vara din utgångspunkt i jobbet som digitalt marknadsansvarig. Här har du chansen att ta ett helhetsgrepp kring Invicis digitala kommunikation och fortsatta arbete, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig att tillsammans med oss utveckla vår digitala kommunikation och arbete hela vägen från idé till genomförande. Du får en unik möjlighet att driva och förflytta Invici på den digitala kartan och hitta den rätta vägen för just Invici. Rollen ger dig stor möjlighet att påverka, att testa och att utmana dig själv och dina idéer som ska ta Invici mot sina expansiva mål.

På Invici AB ingår du också i en större koncern med en stark finansiär. En samhörighet med systerbolag som till exempel undertecknad - TNG Group AB.

Dina arbetsuppgifter

Din övergripande uppgift på Invici är både strategisk och operativ då du är mycket drivande i den digitala kommunikationen. Vi förväntar oss att du tar lead och att vi har mycket löpande kommunikation för att förankra idéer och planer internt. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:
  • Analysera, identifiera, skapa, genomföra och följa upp digitala insatser
  • Målgruppsanalys och budskap: Skapa content för alla våra olika målgrupper och hantera kanalval
  • Utveckla nyhetsbrev och marketing automation (arbetar i dag i Mailchimp men är öppna för alternativ)
  • Leadsgenerering
  • Köpta kampanjer (Linkedin och Google i samarbete med extern byrå)
  • SEO på egen sajt
Värt att veta

Vi tycker det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi är öppna för arbete remote samtidigt som vi gärna ses på kontoret för utbyte av tankar och idéer och inte minst för att ses och ha roligt på jobbet!
Vi söker dig för en heltidstjänst, men är också öppna för att diskutera önskemål att jobba deltid. Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning på 6 månader.

Invicis fina lokaler är centralt i Stockholm mitt emot Hötorget med närhet till all kollektivtrafik.

Våra förväntningar

Vi söker dig med:
  • en relevant utbildning inom digital marknadsföring
  • minst tre års erfarenhet av produktion/projektledning av digital marknadsföring och som kravställare och beställare mot byråer och konsulter
  • förståelse och erfarenhet av SEO, Google Analytics och en datadriven process.
Vi tror också att du är van att arbeta i hela marknadsföringsprocessen, från idé till uppföljning och analys.
Som person trivs du med att hålla dig uppdaterad kring nya tekniker, kanaler och metoder inom digital kommunikation: ingen behöver kunna allt, din nyfikenhet till att lära dig nytt är viktigast. Du får gärna även ha erfarenhet av att leda och koordinera leverantörer.

För att Invicis mål ska nås behöver vi en person som är genuint intresserad av relationer. Vi ser alla samarbeten som långsiktiga och bygger nära relationer. Varje person är unik och intressant. Du förstår också vikten av att ha koll på både helhet och detaljer.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/