Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Frihet, ansvar och stor utvecklingspotential

Invacare® i Sverige söker kundservicemedarbetare till vårt kontor i Spånga

Är människor och livsglädje din stora passion? Brinner du för ett arbete med en meningsfull vardag? Invacare är en global marknadsledare som är känd för sina innovativa, tekniska hjälpmedel av hög kvalité, som underlättar användarens vardag och ger ett aktivt liv med livskvalitet. Nu söker vi en engagerad och trevlig kollega till vår kundservice i Spånga.

Ansvarsområden
  • Ha daglig kontakt med våra kunder samt våra säljare ute på fältet
  • Orderhantering
  • Fungera som en viktig länk mellan kund och fabrik
  • Arbetet sker främst via telefon och i våra affärssystem
Du får

Som kundservicemedarbetare på Invacare tillhör du en grupp av motiverade och serviceinriktade kollegor. Ditt jobb innehåller många dagliga kontakter med kunder och kollegor. För oss är en hög nivå av service till våra kunder viktigt, där har du en stor betydelse när det gäller att finna de bästa lösningarna. Vi förbättrar ständigt våra produkter och våra kundprocesser för att ge den bästa supporten. Inga problem är omöjliga, samarbete och kreativitet är viktiga parametrar i ditt dagliga arbete. Vi är alltid redo att backa upp dig och med ett omfattande introduktionsprogram och löpande utbildning säkrar vi att du får den kunskap du behöver.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom området för kundservice med en uttalad ambitionsnivå och stort fokus på att ge kunden bästa möjliga service. Försäljning och logistik är en stark merit.

Du är
  • Strukturerad och noggrann
  • Erfaren av att arbeta i affärssystem samt har god datavana
  • Snabb och fokuserad vid problemlösning och kundåterkoppling
  • Stresstålig
  • En stark lagspelare
  • Bra på svenska och engelska.
Är du intresserad?

Du kan enkelt registrera din ansökan här.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta kundservicechef Malin Lundh på telefon 08-5223 7021.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Invacare Corporation (NYSE: IVC), headquartered in Elyria, Ohio, is the global leader in the manufacture and distribution of innovative home and long-term care medical products that promote recovery and active lifestyles. The Company has 4700 associates and markets its products in approximately 100 countries around the world. For more information about the Company and its products, visit Invacare's website at www.invacare.com.