Senior Sales Manager till internationell marknadsledare i tillväxt

Senior Sales Manager till internationell marknadsledare i tillväxt

Intrum fortsätter växa genom att vara en relevant aktör med attraktiva tjänster på marknaden. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss vidare på framgångsresan genom att axla rollen som Senior Sales Manager.

Intrum är ett internationellt marknadsledande företag som erbjuder sina medarbetare möjligheter till professionell och personlig utveckling. Vi ser våra medarbetare som vår största framgångsfaktor. Hos oss arbetar du i en positiv miljö i en kultur som präglas av empati, prestigelöshet och målmedvetenhet. Vi har stort kundfokus och vår försäljningsorganisation värderas högt.

Om rollen

Som Senior Sales Manager blir du en del av en professionell och affärsorienterad organisation, som också är central i Intrums tydliga tillväxtstrategi. Du ansvarar för hela säljprocessen från start till mål. Du förväntas arbeta strukturerat och självständigt för att bygga upp och driva din pipeline av potentiella kunder genom säljprocessen. Din målgrupp är medelstora och stora bolag inom en rad olika branscher. Intrums tjänster ligger i framkant på marknaden och du erbjuder hela vårt utbud av analys- och kredithanteringslösningar. . Våra kunder anlitar oss för hela eller delar av sin fakturering och inkassohantering, inklusive outsourcing av reskontrahanteringen. Som Sales Manager på Intrum är det avgörande att kunna påvisa värdet av våra tjänster. För oss betyder det att du förstår kundens verksamhet och kan översätta detta till hur våra lösningar hjälper dem att nå sina mål. Som stöd i din försäljning har du intern kontakt med operations, bolagsjurister, kundansvariga, bid-managers och andra specialister. Utöver detta har du en engagerad, tillgänglig och kunnig chef samt dina kollegor inom Intrums välorganiserade försäljningsavdelning. Du utgår ifrån vårt kontor i Stockholm alternativ Göteborg.

För att vara framgångsrik och trivas hos oss på Intrum tror vi att du är en prestigelös, modig och initiativrik person. Vi är ett värderingsstyrt bolag med starkt affärsfokus som sätter stort värde i att våra medarbetare trivs och utvecklas.

Vi söker dig som har:
  • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller närliggande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Några års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom närliggande bransch.
  • Har goda språkkunskaper såväl skriftligen som muntligen i svenska och engelska
Förutom tror vi att du besitter följande egenskaper:
  • En inre motor och ett starkt driv att ta dina processer i mål.
  • Förmåga att snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förmedla värdet av våra tjänster.
  • Egenskaper som hjälper dig skapa goda relationer internt och externt.
  • Förmågan att projektleda bland kollegor och äga ansvaret för säljprocessen.
Vi erbjuder:

Intrum erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i ett företag som värderar personaltrivseln högt och där prestationer premieras. Du får arbeta med komplex lösningsförsäljning där du gör affärer tillsammans med spännande företag. Vår kultur präglas av empati, humor och ett prestigelöst förhållningssätt till kollegor och kunder. Vi månar om personlig utveckling och hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Intrum är ett bolag som vill ta ansvar för en hållbar framtid. Vi undervisar om ekonomi i skolor för att rusta både individer och samhället i stort för framtiden. Vidare tror vi på hållbarhet och en sund affärskultur vilket präglar de samarbeten vi har.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 10 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2018 hade bolaget proformaintäkter på 16 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 25 juli 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.