Intrum söker driven Group HR Business Partner

Intrum söker driven Group HR Business Partner

Vi på Intrum arbetar för att leda vägen till en sund ekonomi där du har möjligheten att göra skillnad för människor, företag och samhället i stort! Vi har nyligen blivit dubbelt så stora och utvecklar en gemensam kultur i våra 24 länder samtidigt som vi vill växa på fler marknader.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden Ethics, Empathy, Dedication och Solutions, eftersom de är grundläggande för det vi gör. Du ingår i Intrums 150 personer starka globala HR-nätverk och arbetar nära dina fyra HR-kollegor inom Group HR. Tillsammans ansvarar ni som team för de strategiska och operativa personalfrågorna. Du kommer att arbeta på koncernnivå och främst supportera 30 chefer som är placerade i olika länder. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling där du erbjuds ett brett arbetsområde med möjlighet att påverka.

I den här rollen kommer du att ansvara och bistå med kunskaper inom det omfattande HR-området såsom:

Urval av dina arbetsuppgifter
  • Rekrytera nya medarbetare
  • Arbeta strategiskt och operativt med HR frågor
  • Supportera Intrums medarbetare på huvudkontoret i Sickla samt i Oslo
  • Driva vårt internationella traineeprogram tillsammans med vår Organisation & People Development Director
  • Stötta cheferna i Performance och Talent Management, rehabiliteringsärenden och arbetsrätt
  • Supportera den övriga HR-organisationen och följa upp HR-processer
  • Organisationsutveckling och omorganisationer
  • Driva fackliga förhandlingar
I rollen beräknas det bli 1-2 resdagar i månaden samt att du kommer att vara med och driva vårt internationella traineeprogram vilka har en sammankomst en gång i kvartalet runt om i Europa.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har universitets-eller högskoleutbildning inom HR-området eller inom ekonomi. Du har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll från en internationell organisation och är kunnig inom svensk arbetsrätt. Du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift då rollen innebär att du har internationella kontakter och koncernspråket är engelska. Det är meriterande om du kan norska och svenska.

Dina egenskaper

Vi ser gärna att du har god förmåga och tycker om att arbeta såväl strategiskt som operativt. Vidare är du självständig, handlingskraftig och lyhörd samt stödjande och kan fatta egna beslut. Som person är du engagerad och tydlig med en strävan att skapa ett gott samarbetsklimat inom organisationen och framförallt driven och med siktet klart på att leverera ett professionellt HR-arbete.

Tycker du detta låter intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jakob Törnell, 073- 521 65 58.

Vi intervjuar löpande så därför ser vi fram emot din ansökan via www.wise.se med CV.

Om Intrum

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 8 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2017 hade bolaget proformaintäkter på 12,2 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Löner & Förmåner, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 5 okt (9 dagar kvar)