Produktspecialist/Säljare inom Sport och Testutrustning till Intramedic AB

Produktspecialist/Säljare inom Sport och Testutrustning till Intramedic AB

Medicintekniska företaget Intramedic AB söker nu en driven produktspecialist/säljare att ansvara för försäljning av Intramedics unika och världsledande produktsortiment inom sport, test och träning. Denna roll erbjuder ett roligt och stimulerande arbete där du kreativt och systematiskt arbetar mot kunder inom såväl sport/idrott som universitet och forskning. Vi söker dig som vill nå framgång med försäljning, ansvara för produkter i teknikens framkant och bygga meningsfulla relationer med kollegor och kunder. På Intramedic AB är vi ett sammansvetsat team med god gemenskap och vi hoppas att du vill följa med oss på vår spännande resa!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm. Sista ansökningsdag är 27/1 men urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I tätt samarbete med ett engagerat team kommer du vara ansvarig för försäljningen av Intramedics unika produktsortiment inom sport, test och träning. Utrustning som syreupptag (VO2), system för rörelseanalys och kroppspositionering, ergometercyklar, löpband, hopp- och löptest är några av produkterna du kommer arbeta med.
Efter en grundlig upplärning blir ditt primära ansvarsområde att arbeta mot kunder inom såväl sport/idrott som universitet och forskning. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning, demonstrationer, installation, undervisning och telefonsupport.

I tjänsten som produktspecialist/säljare ingår regelbundet resande. Dina besök kan vara på sjukhus/universitet, privata testcenter och idrottsklubbar där du marknadsför produkterna och skapar nya kontakter. Du kommer få delta på roliga och relevanta kongresser och mässor samt på lärorika utbildningar hos våra leverantörer, både i Sverige och utomlands. Du kommer även få vara delaktig i att strategiskt bygga vår produktportfölj vidare inom detta område genom att aktivt söka efter nya kvalitetsprodukter som marknaden behöver.

Din Profil

Erfarenhet från arbete inom fysioterapi, idrottsfysiologi eller liknande är mycket meriterande. Tidigare försäljningserfarenhet är något vi sätter stort värde på och är du en positiv, utåtriktad, ambitiös och energisk person med intresse för tekniska produkter kan du vara den kandidat vi söker. Oavsett din bakgrund bemästrar du den grundläggande terminologin och fysiologin som krävs för att på ett professionellt sätt kunna kommunicera med kunder som jobbar inom området för de produkter som ligger under ditt ansvar.

Som person är du strukturerad, effektiv och du utför ditt arbete med en hög känsla för kvalitet. Du trivs i en självständig roll med ett högt tempo, växlande arbetsuppgifter och vill gärna sätta din egen prägel på hur du utför dina arbetsuppgifter. För oss är det värdefullt att du trivs med och vill vara en del av en mindre organisation med korta beslutsvägar där alla jobbar mot samma mål.

Du behärskar det engelska språket i både tal och skrift, har B-körkort och är bosatt i Stockholmsområdet, Göteborg eller i södra Sverige.

Du erbjuds ett attraktivt lönepaket med både fast och rörlig lön samt tjänstebil.

Om Intramedic AB

Intramedic är en dynamisk och växande medicinteknisk återförsäljare med verksamhet i Sverige och Danmark. Vi marknadsför och utför service av utrustning för diagnostik, forskning och behandling från ett urval av världens ledande producenter inom lungfunktion, arbets- och näringsfysiologi, rehabilitering samt test och träning för idrottare. Våra kunder är främst sjukhus, vårdcentraler, universitet, forskningsinstitut och sportmedicinska institutioner. Intramedics ambition är att vara den självklara leverantören och rådgivaren inom dessa områden. De svenska kontoren ligger i Sollentuna, Stockholm och Göteborg medan det danska kontoret är placerat i Gentofte, Köpenhamn. Företaget består idag av 26 medarbetare fördelat på administrativ personal, serviceingenjörer och säljare. Läs gärna mer på www.intramedic.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.