Account Manager till Interxion – En världsledande datacenterleverantör

Account Manager till Interxion – En världsledande datacenterleverantör

Vi söker nu en ny stjärna som vill utvecklas tillsammans med oss i vårat säljteam! Vill du arbeta med spännande affärer där du är med och säkrar kundens kritiska verksamhet? Är du en person som alltid sätter kunden i fokus som lockas av att skapa de bästa förutsättningarna för kundens IT strategi? Hos oss på Interxion får du möjligheten att utmanas i komplexa säljprojekt där du erbjuder en marknadsledande lösning på en växande marknad. Med vårt moderna datacenter lokaliserat i Kista kommer du kunna erbjuda en unik lösning som för många av våra kunder är helt avgörande.

Vi erbjuder

Hos oss på Interxion erbjuds du ett ansvarsfullt, utvecklande och varierande jobb där du får driva affärer mot allt från den lite mindre kunden till de allra största. Vi erbjuder en säljroll som gör skillnad på riktigt inom ett stabilt och välmående bolag under tillväxt. Bolaget som grundades 1998 har nu blivit en del av världens största leverantör av datacenter, Digital Realty. Detta ger en unik kombination av lokal närvaro och global räckvidd. Till din hjälp har du en engagerad chef, ett lyhört team och kompetenta kollegor som brinner för att hålla vårt erbjudande i framkant! Bolagets fokus och kultur kretsar kring kunden och målet är att alltid göra affärer som gynnar alla parter.

Om Rollen

Vår nästa Account Manager kommer att vinna affärer hos nya och befintliga kunder. Inom organisationen finns dedikerade team som stöttar med kompetens, erfarenhet och goda råd. Du kommer vara nyckelpersonen som driver affärsprocessen framåt både internt och mot kund. Erbjudandet du har är unikt med ett av branschens bästa datacenter i Kista nära Stockholm som är navet för den Nordiska marknaden. Ingen kan erbjuda samma konnektivitet, säkerhet och service som vi gör. Positionen är en Nordisk roll även om tonvikt ligger på den svenska marknaden.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har med dig:
  • Gedigen erfarenhet av komplex B2B försäljning på C-level nivå
  • God resultatuppfyllnad från nuvarande och tidigare arbetsgivare
  • En akademisk utbildning inom relevant område
  • Förståelse för digitaliseringsprocessens steg och dess betydelse för dina kunder
  • Erfarenhet från cloud, colocation och outsourcingaffärer
  • Förmågan att översätta kundens behov till Interxions lösningar inom colocation
För denna roll letar vi efter dig som trivs med att skapa och bygga långsiktiga affärsrelationer med kunderna. Vi letar efter dig som är förtroendeingivande och trygg i förhandlingssituationer och som har strukturen för att arbeta med komplex försäljning. Vi vill gärna hitta dig som vill växa tillsammans med oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian.

Om Interxion, a Digital Realty Company

Med tillgång till över 700 nätverksleverantörer, 21 internetknutpunkter och alla ledande molnplattformar fungerar Interxions datacenter som viktiga digitala nav som hjälper företag att nå sina partners, kunder och användare. Interxions energieffektiva datacenter använder 100 procent grön energi.

Interxion grundades i Amsterdam 1998 och slogs år 2019 samman med världens största leverantör av datacenter; Digital Realty. Interxion ingår idag i Digital Realty koncernen, och är enheten för regionen i EMEA. Interxion har huvudkontor i Amsterdam, Holland och NYSE:DLR aktier är noterade på NASDAQ i New York, USA. Nu finns man i över 20 länder och har nära 300 datacenter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.