Gruppchef till Testing Services på Intertek

Gruppchef till Testing Services på Intertek

Ledarskap är ditt intresse, ledarskap och teknik är det du brinner för! Vi söker dig som kan utveckla gruppen för EMC & Radio Services på Intertek. I den här rollen får du chansen att utveckla individer, processer och affärsområde. Du sätter mål för verksamheten och följer löpande upp resultaten. Tjänsten är heltid och placerad i Kista. Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du personalansvar för ditt team, verksamhet, måluppfyllelse och utveckling för hela enheten. Du är också en del av den lokala ledningsgruppen för affärsområdet Testing Services. Dessutom arbetar du kontinuerligt med att utveckla och effektivisera processer, rutiner och laboratorier. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en självsäker ledare med fokus på medarbetarna, kunder och resultat.

Du har bland annat ansvar för:
  • Utveckling av dina medarbetare
  • Följa upp målprestation och operativ utveckling
  • Kontinuerlig utveckling av kvalitetsarbete och effektivitet
  • Leda och delta i utvecklingsprojekt
  • Stötta försäljningsarbetet och kundkontakter
Erfarenheter

Vi tror att du är resultatorienterad och självdriven, någon som är ambitiös och har ett analytiskt sinne. Du är en utåtriktad ledare med beprövad ledarskapserfarenhet.
Vi letar efter någon med:
  • Teknisk förståelse för EMC / RF-teknik
  • Tidigare erfarenhet som ledare
  • Gärna erfarenhet från en tjänsteleverantör
  • Välutvecklad kommunikationsförmåga samt flytande engelska och svenska
Du som har någon förståelse av att arbeta i enlighet med kraven i ISO 17025 har en liten fördel.

Intertek är en säker arbetsplats med kollektivavtal, förmånspaket med pension, hälsovårdsbidrag och föräldrapenning. Vi har flexibla arbetstider och uppmuntrar till ett bra arbetsklimat med nöjda medarbetare.

Om Intertek

Intertek is the trusted service provider to many of the world's leading brands, companies and governments, and has earned a reputation for accuracy, reliability, integrity, and technical competence.
Our Assurance, Testing, Inspection and Certification services take us into nearly every field, from textiles, toys and electronics, to building, heating, pharmaceuticals, petroleum, food, cargo scanning and medical devices.
In a world where a company's success depends on its reputation for quality, safety, and socially responsible products and processes, Intertek employees make a difference.
Join the team at Intertek and work with some of the best, brightest, and most inspiring people in the assurance, testing, inspection, and certification industry.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 okt (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.