Projektledare Elektronikutveckling

Projektledare Elektronikutveckling

SM Power behöver förstärka sitt utvecklingsteam och med placering på kontoret i Bromma söker vi nu en:

Projektledare, med erfarenhet från elektronik och testutveckling

Ansvar & Arbetsuppgifter
Projektledaren får ansvaret att leda våra kundutvecklingsprojekt inom kraft och strömförsörjning. Arbetet innebär att i samarbete med såväl kolleger som kundernas utvecklingsavdelningar tillse att leverera SM Powers produkter och lösningar i enlighet med kundkraven. Du blir delaktig i ett tidigt skede som teknisk presale. Du ansvarar för att arbetet med att utveckla den kundspecifika lösningen drivs framåt enligt överenskommen tidplan. Projektledaren är ansvarig från ax till limpa dvs från specifikation, utveckling, via prototypframtagande, testning och verifieringen tills produkten når produktionsfasen. Till stöd har du Testansvarig samt övriga utvecklingsteamet. Uppskattningsvis arbetar du med ett flertal utvecklingsprojekt och/eller underhåll av befintliga lösningar per år.

Sökord: Elektronikingenjör , Elektronikutvecklare, Elektronik konstruktör, Kraftelektronik, Specialist Kraftförsörjning, inbyggda system, embedded systems, chargers, batteriladdare, Civilingenjör

Kunskap & Erfarenheter
Vi tror att rätt person har en teknisk högskoleutbildning med inriktning elektronik samt några års erfarenhet som Projektledare. Har du dessutom arbetat med elektronik- och testutveckling inom hårdvara så är det en stor fördel. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav. Meriterande är erfarenhet inom området batteriladdare.

Som person tar du ansvaret att driva saker på egen hand. Ansvarstagande, analytisk, självständig, men ödmjuk nog att se dig som en del av teamet.

Erbjudande
Du får en central roll, med stort eget projektansvar, i utvecklandet av våra kundspecifika lösningar, såväl nya som modifieringar. Arbetet innebär ansvar från ax till limpa, från produktutveckling till färdig produkt inkluderat hela produktens hela livslängd.

Du kommer att arbeta tillsammans med några av de mest kompetenta utvecklarna inom kraft och strömförsörjning. Våra lösningar ingår i applikationer som ställer oerhört stora krav på tillförlitlighet och prestanda inom till exempel medicinsk utrusning och fordon. Du ges möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom elektronikområdet.

Din ansökan
För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta våra konsulter på Interselection Michael Wiander 0702-032232 Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SM Power AB ingår i Micropower Group. Koncernen designar, tillverkar och marknadsför batterier, batteriladdare och strömförsörjning till bl a truckar, fordon och industriapplikationer med kunder i hela världen. Micropower Group finns representerade med egna bolag i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina.

Koncernen, har en imponerande tillväxttakt, omsättningen för 2019 uppgick till ca 750 miljoner SEK och ca 330 anställda och är en av Europas största tillverkare av industriella batteriladdare och litium jon batterier. För mera information om koncernen vänligen besök http://www.micropower-group.com

SM Power, med kontor i Bromma och Hong Kong, är ett teknik- och innovationsdrivet företag som designar, utvecklar, testar och producerar (via samarbetspartners i Kina) kundanpassade mobila strömförsörjningssystem (Custom Power). Under de senaste 25 åren har SM Power utvecklat mer än 400 produkter och levererat miljontals enheter till kunder och partners inom t ex industri, telekommunikation, transport, medicin, marin och försvar. SM Powers styrka ligger i att kombinera innovationskraft med produktförvaltning där företaget tar ett totalägarskap under hela produkslivcykeln. SM Power tar ett aktivt ansvar för miljön bl a genom att leverera batteriladdare/strömförsörjning som håller verkningsgrader på upp till 96 % (branschsnitt 92%).

Genom att kombinera svensk konstruktionsmetodik med asiatisk produktion tar vi fram det bästa av två världar. Läs mera om företaget http://www.smpower.se