Vi söker ansvarsfulla personer med B-körkort

Vi söker ansvarsfulla personer med B-körkort

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Detta uppdrag är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av B3 Personal och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Vi söker nu flera personer för arbetet ute hos våra kunder. Arbetet kan innehålla många olika uppdrag och varierande uppgifter. Perfekt för dig som söker bred erfarenhet eller kanske inte riktigt har bestämt vad du vill ta dig för.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du plikttrogen, noggrann och effektiv. Du bör ha god kommunikativ förmåga och vara flytande i svenska språket.

B-körkort är ett krav.

Du erbjuds

Som konsult hos B3 Personal erbjuds du:
  • En dedikerad konsultchef som är mån om din trivsel, utveckling och karriär.
  • Lärorik arbetslivserfarenhet
  • Goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll
  • En marknadsmässig lön
Uppdraget sträcker sig över en tid om 4-5 månader med start i april.
Arbetet sker under varierade arbetstider.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB