Servicetekniker till lager

Servicetekniker till lager

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av B3 Personal och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Nu söker vi en duktig servicetekniker som trivs att arbeta i team.
I rollen som servicetekniker kommer du att jobba med kontroller, konfigurering och vissa enklare åtgärder av den tekniska utrustning. Det handlar främst om kontorsutrustning så som skrivare och skanners. Du kommer hantera både nya och begagnade maskiner. I arbetet med begagnade maskiner innefattar det ofta att byta ut delar där det behövs. Utöver service av maskiner kommer du jobba med diverse sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på lagret när tiden finns. Start snarast möjligt. Kvalifikationer

Du som söker den här tjänsten är en problemlösare som gillar nya utmaningar inom teknik. Du gillar att skratta på jobbet och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. I ditt arbete är du noggrann och tar eget ansvar. När du stöter på arbetsuppgifter som är svåra gillar du att lära dig för att utvecklas. Ingen större erfarenhet krävs utan stor vikt läggs på dina personliga egenskaper. Självfallet är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete antingen från arbetsplats eller hobbyverksamhet.
  • Ett stort tekniskt intresse eller erfarenhet
  • En gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Goda kunskaper i det svenska språket
Du erbjuds

En härlig och utvecklande arbetsplats. Lön enligt ö.k.
Arbetstid 8-17 mån- fre, 100% heltid. Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag!
B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB