Montörer till varierande uppdrag

Montörer till varierande uppdrag

Tjänsten

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!
Vi söker nu ett flertal montörer till vårt Stockholmskontor. Arbetsuppgifterna kommer att variera och du kommer att ges stora möjligheter att påverka din egna arbetssituation. Vi har en uppsjö av olika uppdrag där du kommer att ger goda möjligheter till personlig utveckling. Är du intresserad av att lära dig mer om solcellsbranschen, är du en duktig möbelmontör eller vill du kanske ligga ute i veckorna? Då är det här tjänsten för dig.

Utöver drivna och engagerade kollegor så garanteras du även en dedikerad konsultchef som kommer arbeta för att hjälpa dig i din vidare utveckling.

Vem är du?

Det absolut viktigaste för oss på B3 Personal är din inställning. Vill man så kan man. Intresse och vilja att lära sig är de sidor som vi främst letar efter.
Har man även tidigare erfarenhet av ett hantverksyrke och god verktygsvana så är detta starkt meriterande. Då det kommer ställa starka krav på kommunikationen så ser vi att man behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat.
B-Körkort är självklart ett plus men inget krav.Du erbjuds

En fast lön enligt kollektivavtal.Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag!
Vi arbetar med ett löpande
urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB