Larmtekniker till varierande tjänst

Larmtekniker till varierande tjänst

Om tjänsten

B3 Personal
AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm, men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Vi söker nu
en larmtekniker till vår samarbetspartner. I tjänsten så kommer du arbeta med både installation ocg service av både nya och befintliga anläggningar. Då varje system bjuder på sina unika utmaningar så kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor för att komma fram till den optimala lösningen för kunden.

Du utgår hemifrån
med hela Stockholm som din arbetsplats, dock så är den största koncentrationen av jobb i City, Solna och Sundbyberg.

Vem är du?

Vi tror att du är en larmtekniker med några års erfarenhet av service och installation. Har du erfarenhet av arbete med CCTV och/eller programmering samt driftsättning så är det starkt meriterande.

Vi kommer dock sätta störst vikt i vem du är som person. Du kommer att arbeta i ett tätt sammansvetsat gäng kollegor där alla delar med sig av sin kompetens och arbetar för varandra.
För att
trivas i tjänsten så behöver du vara en social problemlösare som alltid ser möjligheterna. Att du kan kommunicera i tal och skrift på svenska samt har körkort ser vi som en självklarhet.

Du erbjuds

En fast tjänst i ett företag med kraftig tillväxt där du ges möjlighet att växa tillsammans med företaget. Utöver det så utgår självklart en konkurrenskraftig lön samt tjänstebil.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg?
Vill du vara del av ett företag som värna och utvecklar sina medarbetare? Sök redan idag!

Denna rekrytering sker i
samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P.

B3P jobbar med ett löpande
urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB