Konsultchef till B3P

Konsultchef till B3P

Om tjänsten

B3 Personal är ett Rekrytering och Bemanningsföretag som varit verksamma sedan 2014, vi är idag sju personer som arbetar på kontoret och söker nu vårt nästa tillskott. Som företag präglas vi av korta beslutsvägar och nära relationer med både kund och konsulter. 

Nu söker vi dig som trivs med ansvar och brinner för att prestera på jobbet, samtidigt som du förstår att ett gott skratt räcker långt.

Tjänsten
I ditt nya arbete som konsultchef på B3P blir du en viktig del av vårt expanderande team. Du kommer få en gedigen introduktion i hur vi arbetar för att kunna värna om och utveckla våra konsulter och kunder. Som konsultchef kommer du ansvara för våra konsulter och kontinuerligt arbeta med uppföljning kring uppdrag. I rollen som konsultchef ingår även arbete med rekrytering till egna uppdrag samt administration såsom att upprätta anställningsavtal, schemaläggning för våra konsulter samt vid behov arbeta konsultativt kring våra kunders behov. Rollen är varierande och innebär stort eget ansvar. 

Kvalifikationer

Vi tror att du trivs i beslutsfattande ställning. Du trivs även med att arbeta i team där samarbete och kommunikation premieras. Erfarenhet av personalhantering ses som meriterande men är inte något krav. 

I övrigt ser vi gärna att du har:
* Ett genuint intresse för både människor och försäljning. Vi tror att du brinner för att bygga olika typer av relationer.
* Kommunicerar i tal och skrift obehindrat på svenska.
* B-körkort.

Du erbjuds

Tillsvidareanställning med sex månaders tillämpad provanställning.
Fast lön+ provision, friskvård, möjlighet till flex.

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se Observera att vi inte tar emot ansökningar och Cv:n via mail, endast frågor.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB