Junior säljare till spännande butiksprojekt

Junior säljare till spännande butiksprojekt

B3 Personal

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!
Vi är ett ledande rekryteringsföretag som erbjuder bättre projektuppdrag på den svenska marknaden. Hos oss finns branschens mest inspirerande lösningar för effektiva bemanningsuppdrag. Vi har trygga tillväxtmål de närmaste åren. Vi är ett dynamiskt team som ser möjligheter, inte begränsningar.

Om tjänsten

I din roll som säljare kommer du ansvara för att informera ett 20-tal butiker och dess anställda om kundens produkter och dess användningsområden under ett 6 veckors projekt. Du kommer tillsammans med vår kund lägga upp en plan för att tillsammans hitta sätt att skapa intresse för produkterna hos butiksmedarbetare. I din roll kommer du själv ansvara för att avtala möten med butiksansvarig och andra butiksmedarbetare. Under dessa möten har du som uppgift att berätta om produkten och dess funktionalitet. En stor del av rollen är att skapa goda relationer med butikerna. Du kommer ha möjlighet att utgå från kundens kontor i Kista alt från det egna hemmet.
Avsikten är att projektet startar i början av November och fortlöper sedan 6 veckor fram. Vid bra utfall av projekt finns möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din inställning och drivkraft. Vi söker dig som är trygg med att leverera och visar glöd och glädje. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och din nyfikenhet gör så att du trivs i en föränderlig miljö och du lär dig snabbt nya uppgifter. Erfarenhet av försäljning är ett plus men inget krav.
  • Du har förmågan att skapa kontakt och kommunicera med andra människor.
  • Du är driven, positiv och strukturerad.
  • B-körkort krävs
Du erbjuds
  • Projektanställning 6 veckor och en fot in som säljare i ett spännande techföretag
  • Fast+rörlig lön
Ansökan

Vi på B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila: alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB