Huvudelektriker till växande företag

Huvudelektriker till växande företag

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i
Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!

Nu söker vi för kundsräkning en huvudelektriker med uppdrag att fortsätta utveckla kundens interna rutiner och kvalitetssäkra verksamheten.
Kunden
är en utav de ledande leverantörerna av solcellslösningar för privatpersoner och är verksamma i hela landet med huvudkontor i Johanneshov.

Som huvudelektriker
kommer du att arbeta nära företagets ledning, elektriker, byggansvariga, tekniker, koordinatorer, säljare samt regionchefer. Det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll och en skicklig kommunikatör.

Arbetsuppgifterna består
av:


* Regelefterlevnad gällande elinstallationer.* Hantera företagets konto hos elsäkerhetsverket. * Samordning kring att för- och färdiganmälan görs korrekt och effektivt.* Vara sammankallande för avstämningar med elektriker.* Upprätta och uppföljning av att egenkontrollplanen efterlevs.* Löpande inventering av elinstallationsarbeten som utförs i organisation.* Upprätta och uppföljning av företagets kompetensmatris.* Säkerställa att egenkontroller utförs och dokumenteras i CRM-system.* Utbildning av ny personal med ansvar för elinstallationer.* Kompetensansvar vid rekrytering av ny personal med ansvar för elinstallation.* Kompetensbedömning av nya samarbetspartner inom elinstallationer.* Tidseffektivisering av elektrikernas arbetsuppgifter. * Intern utbildning och rådgivning till ledande personal och elektriker/bygg i enlighet med energikontrollplanen. * Framtagande av rutiner vid installation av nya produkter så som växelriktare, laddboxar och batterier. * Anlita extern hjälp vid kompetensbrist av något ansvarsområde.* Avstämningar med och informationskanal till företagsledningen.

Kvalifikationer

Som person har du ett stort
driv, är informationssökande och gillar att ta del av ny information som berör din yrkesroll. Du gillar att utvecklas och lära dig nytt, både på egen hand och via utbildning. För oss är det viktigt att du som söker är en lösningsorienterad lagspelare som gillar utmaningar inom sitt kompetensområde. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och trivs i en roll där du själv leder, planerar och tar initiativ. I övrigt är det av stor vikt att du är strukturerad och noggrann.

Krav för tjänsten är:
AB - Allmän behörighet.

Minst fem års arbete som
ledande elektriker eller huvudelektriker.

Erfarenhet av att arbeta
fram och utveckla samt dokumentera processer inom elinstallation.

Erfarenhet av
arbetsmiljöarbete.* B-körkort.
* Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Det är även mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av

Erfarenhet av kompetensutveckling av personal.

Goda kunskaper av arbete inom
Officepaket eller CRM system.

Tidigare
arbete inom solel.

Du erbjuds

Ett arbete som inte är den andra
dagen lik. Ett uppdrag där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och använda dina kunskaper som elektriker fullt ut. Kunden har även ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepensioner.

Ansökan

B3 Personal jobbar med ett
löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB