Arbetsledare till ett av Sveriges största trafikprojekt

Arbetsledare till ett av Sveriges största trafikprojekt

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemanning- och rekryteringsföretag som sätter prestation i fokus. Vi söker ständigt nya duktiga medarbetare som värderar sitt arbete och yrkesroll. Vår kund genomför nu ett av Sveriges största trafikprojekt, vi söker nu skickliga arbetsledare som kan ansluta till deras team.

Kunden är en av Sveriges ledande tillverkare och distributörer av trafiksäkerhetsprodukter. De erbjuder en komplett lösning av produkter och tjänster inom vägsektorn med fokus på att skydda människor som är på väg. Verksamheten omfattar; utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom området.

Som arbetsledare kommer du att arbeta i ett team nära en TA-planerare. Arbetet sker i Stockholm och innefattar arbetsledning av montörer och annan personal ute på fältet för att göra vägarna och arbetet säkert.

Kvalifikationer

Projektet är omfattande med många rörliga delar, därför är det viktigt att du har en positiv inställning, är kommunikativ samt trygg i en ansvarstagande roll. Du har troligtvis erfarenhet av projekt/arbetsledning. Meriterande är om du har vana från arbete på väg eller inom anläggning. Vid denna rekrytering lägger vi dock störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds

Förutom en spännande och dynamisk arbetsplats erbjuder vår kund en stark lön och konkurrenskraftiga förmåner.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst.

Tillträde: Omgående

Ansökan

Denna rekrytering görs av B3 Personal i samarbete med kunden, alla ansökningar hänvisas därav till B3 Personal.

B3 Personal arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar eller CV:n via mail, endast frågor. Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB