Allt-i-allo till idrottsanläggning

Allt-i-allo till idrottsanläggning

Om tjänsten

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!
Vi söker nu för vår kunds räkning en händig allt-i-allo som vill arbeta i en kombinerad sim-och idrottshall i södra Stockholm. I tjänsten så förväntas du kunna äga ett flertal uppgifter så som drift av simanläggningen, kundmottagande och enklare underhållsarbeten.

Då anläggningen nyttjas av skolor såväl som idrottsföreningar så kommer du arbeta i en levande miljö där varje dag bjuder på unika möten.

Kvalifikationer

Vi tror att du har några års erfarenhet inom ett praktiskt yrke, har arbetat som vaktmästare eller kanske som fastighetstekniker. Främst så sätter vi värde på din förmåga och vilja att ta dig an anläggningen och göra den till din egen. Då anläggningen ägs och drivs av en idrottsförening så ser vi gärna att du har en bakgrund inom idrott och ser charmen med föreningsliv.

Det är starkt meriterande med bakgrund som simlärare.

Du erbjuds
  • Tillsvidare anställning
  • Ett varierande yrke med väldigt mycket frihet och stora möjligheter att påverka
  • Lön enligt överenskommelse
Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Lokalvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB