Ekonomiassistent till Internetstiftelsen

Ekonomiassistent till Internetstiftelsen

Gazella rekryterar nu en Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra till Internetstiftelsen. Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. De verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället. De ansvarar för internets svenska toppdomän .se och sköter drift och administration av toppdomänen .nu.

I rollen som Ekonomiassistent har du en bred roll med fokus på leverantörsreskontra där du kommer att hantera och ansvara för hela flödet av leverantörsfakturor. Du kommer att vara del av ett trevligt team med positiv inställning och högt i tak. Internetstiftelsen verkar för en stark och säker infrastruktur för internet som tillgodoser dagens och framtidens behov i Sverige. De främjar forskning, utbildning och undervisning med inriktning på internet. Här erbjuds du goda förmåner och möjlighet till fortsatt personlig utveckling i en trevlig organisation som arbetar för en ökad samhällsnytta i fina lokaler vid Hammarby kaj. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Hantera och ansvara för att alla leverantörsfakturor registreras, attesteras och konteras.
  • Ansvara för att utföra betalningar och se till att de görs korrekt och i tid.
  • Vara behjälplig i andra förekommande arbetsuppgifter på ekonomifunktionen såsom kundreskontra m.m.
  • Hantera supportärenden och mail samt ha kontakt med leverantörer och anställda.
  • Arbeta med kontinuerlig utveckling av rutiner och processer på ekonomifunktionen och med förbättringar i digitaliseringsprocessen.

Erfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och leverantörsreskontra. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och trivs när det händer saker. Då arbetet innebär mycket kontakter med leverantörer och anställda är det viktigt att du trivs i en serviceinriktad roll och är lösningsorienterad. För att trivas i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är både hjälpsam och prestigelös. Du måste ha lätt för att samarbeta och ha god kommunikationsförmåga med samtliga delar av organisationen.

Personliga egenskaper
Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete. Du är snabb på att fånga upp nya saker i din omgivning och tycker det är roligt med den digitala utvecklingen som sker. För att trivas långsiktigt i rollen så är det viktigt att du har en positiv attityd och gillar att bidra till den goda stämningen på kontoret. Brinner du lite extra för samhällsutveckling och vill arbeta på en arbetsplats där man gör skillnad i samhället, så tror vi att Internetstiftelsen är rätt för dig.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Linn Ericsson, tel: 076 176 01 09 och Julia Minges.
Mer info

Om arbetsgivaren

Internetstiftelsen
Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället.

Vi ansvarar för internets svenska toppdomän .se och sköter drift och administration av toppdomänen .nu. Intäkterna från affärsverksamheten finansierar en rad satsningar i syfte att möjliggöra att människor kan nyttja internet på bästa sätt, och stimulera kunskapsdelning och innovation med inriktning på internet. Exempel på våra satsningar är start- och mötesplatsen Goto 10, rapporten Svenskarna och Internet, Digitala lektioner, konferensen Internetdagarna och mätverktyget Bredbandskollen.

Vår vision är att alla i Sverige vill, vågar och kan använda internet.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.