Säljare till Internetbroker

Säljare till Internetbroker

Dina arbetsuppgifter

Internetbroker behöver förstärka sin säljorganisation och söker nu fler Innesäljare. I din roll arbetar du inom B2B med fokus på små och medelstora bolag och du arbetar både med nya- och befintliga kunder. Internetbroker arbetar med digital marknadsföring och arbetar idag med några av Sveriges starkaste varumärken. Detta är en spännande tjänst där du får rätt förutsättningar för att lyckas som Säljare och du får möjlighet att arbeta i en kultur där man hela tiden utmanar och utvecklar varandra.

Kontoret är beläget i Hammarby Sjöstad och arbetstiderna är 08:00-17:00. Tjänsten startar andra veckan i augusti.

Internetbroker erbjuder dig:
  • En bra grundlön och ett attraktivt provisionssystem
  • Förmåner som mobiltelefon och dator.
  • En personlig utvecklingsplan med starka utvecklingsmöjligheter - satsar du på företaget satsar de på dig.
  • Som anställd på Internetbroker får du tillgång till friskvård samt pension enligt ITP-plan.
  • Utbildningar inom försäljning och produktkunskap
  • Arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken.
  • Fina lokaler i Hammarby Sjöstad
Din profil

Vi söker dig som har arbetat med försäljning via telefon i minst ett år. Du är en duktig säljare som vet vad som krävs för att lyckas inom försäljning och som vill fortsätta utvecklas som Säljare.
Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du social och driven och du trivs med att arbeta med försäljning via telefon. Du håller hög aktivitet och tar ansvar för din egen utveckling samt att du är bra på att skapa långvariga relationer med dina kunder. Du trivs med att arbeta i team och du bidrar till god teamkänsla samt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Säljare, Innesäljare, Telefonsäljare, Försäljning, Digital marknadsföring, Account Manager
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076 869 30 58
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetbroker finns idag på 6 orter i Sverige, och genomför varje år över 18 000 affärer med företag runt om i hela Sverige. Våra uppdragsgivare är idag några av Sveriges starkaste varumärken och vi är är strax över 50 anställda där vi har säljet i DNA't.