Säljare till Internetbroker

Säljare till Internetbroker

Vill du sälja ett av Sveriges högst rankade varumärken? Internetbroker ger dig möjligheten att ta nästa steg inom försäljning!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Som Säljare på Internetbroker erbjuds du en utmanande roll på ett företag som präglas av energi, drivkraft och målfokus. Du säljer ett av Sveriges högst rankade varumärken, Blocket, och ansvarar för hela säljprocessen där du vänder dig till både nya och befintliga kunder.

Anställningen inleds med en individanpassad introduktion som sedan övergår till fortlöpande avstämningar och säljcoaching. Vi utgår från ett härligt kontor i Hammarby sjöstad och teamet består av glada, energiska, kompententa kollegor.

Personprofil
Vi söker dig som är extrovert, social och hungrig med en stor vilja att lyckas. Du är en tävlingsinriktad person som gärna gör det lilla extra när det behövs. Vi tror att du har erfarenhet av försäljning i någon form och ser detta som en möjlighet att utvecklas. Det är meriterande om du arbetat inom mediabranschen. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljare.

Övrigt
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Hammarby sjöstad
Villkor: Fast lön+provision utan tak

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jenny Hellström Lindqvist på 073-353 75 30. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetbroker grundades 2009 och har sedan dess arbetet med lokalt riktad digital annonsering. Vi tar det vi hör på marknaden tillbaka till samtliga sajtägare och försöker skapa ett utbud av produkter som är attraktiva och som har potential för att skapa den maximala effekten av lokalt riktad digital annonsering. Vi är ett säljbolag som har uppdrag för välkända sajter såsom blocket.se och hitta.se. Läs gärna mer på www.internetbroker.se

Sökord: säljare, account manager, utesäljare, försäljning, media