Mediasäljare till Hitta.se

Mediasäljare till Hitta.se

Vill du vara del av en framgångsrik inhouseavdelning? Vi har under de senaste året utbildat många säljare till att bli fullfjädrade B2B försäljare inom media. Nu söker vi fler som vill vara med på den resan! Vi sitter i fantastiska lokaler i Hammarbysjöstad med utsikt över vattnet.

Är du en av dem som vill jobba med de starkaste digitala varumärkena? Då har du möjlighet att bli en del av ett härlig gäng i Stockholm som säljer sökordsoptimering för Hitta.se.

En bakgrund som passar för arbetet är att man har telefonvana och arbetat med någon typ av försäljning. De är de av erfarenhet som lyckats bäst. Men framförallt behöver du vara öppen för att vilja utvecklas och lära dig. Har du inte bakgrunden inom försäljning, berättar gärna varför just du skulle passa i en sån roll.

  • Fast lön
  • Attraktiv provision
  • Friskvårdsbidrag
  • Pension
  • Kontinuerlig säljutbildning 2 dagar i kvartalet
  • Fantastiska hjälpsamma kollegor
  • En ledning med många års erfarenheter av mediasälj som alltid är där för att hjälpa
Arbetstiderna är 8-17 på kontoret där du sitter tillsammans med ditt team. Vi är i dagsläget 6 säljare på kontoret.i Stockholm. Totalt är vi ca 50st säljare som arbetar på Internetbroker med våra olika uppdrag. Vi är helt enkelt ett större säljbolag men har bibehållit känslan av det mindre.

Vad väntar du på? Har du läst så här långt så är det bara att skicka in din ansökan på direkten! Är det något vi uppskattar är det en kort pitch om varför just du ska jobba här. Du mailar in din ansökan till rekrytering@internetbroker.se
Mer info
Email Mejla Internetbroker
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.internetbroker.se
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetbroker är ett mediasäljbolag i Stockholm med uppdrag för Blocket, Blocket jobb, Hitta.se och Leeds. Vi har senda starten 2009 byggt upp en stabil grund av nöjda kunder. Vi sitter i hammarbysjöstad i fantastiska lokaler med utsikt över vattnet.