Mediasäljare till Blocket jobb

Mediasäljare till Blocket jobb

Vill du vara del av en framgångsrik inhouseavdelning? Vi har under de senaste året utbildat många säljare till att bli fullfjädrade B2B försäljare inom media. Nu söker vi fler som vill vara med på den resan! Vi sitter i fantastiska lokaler i Hammarbysjöstad med utsikt över vattnet.

Är du en av dem som vill jobba med de starkaste digitala varumärkena? Då har du möjlighet att bli en del av ett härlig gäng i Stockholm som säljer platsannonser med extra allt på Blocket jobb.

Blocket Jobb är idag det självklara valet för företag som vill hitta rätt kandidat. Vi söker därför dig som förstår vikten av att alltid kunna presentera den bästa lösningen för kunden. I denna roll får du möjlighet att bygga upp din egen kundportfölj och förvalta och utveckla den.

En bakgrund som passar för arbetet är att man har telefonvana och arbetat med någon typ av försäljning. De är de av erfarenhet som lyckats bäst. Men framförallt behöver du vara öppen för att vilja utvecklas och lära dig. Har du inte bakgrunden inom försäljning, berättar gärna varför just du skulle passa i en sån roll.
  • Fast lön
  • Attraktiv provision
  • Friskvårdsbidrag
  • Pension
  • Kontinuerlig säljutbildning 2 dagar i kvartalet
  • Fantastiska hjälpsamma kollegor
  • En ledning med många års erfarenheter av mediasälj som alltid är där för att hjälpa
Arbetstiderna är 8-17 på kontoret där du sitter tillsammans med ditt team. Vi är i dagsläget 3 säljare på kontoret.i Stockholm. Totalt är vi ca 50st säljare som arbetar på Internetbroker med våra olika uppdrag. Vi är helt enkelt ett större säljbolag men har bibehållit känslan av det mindre.

Vad väntar du på? Har du läst så här långt så är det bara att skicka in din ansökan på direkten! Är det något vi uppskattar är det en kort pitch om varför just du ska jobba här. Du mailar in din ansökan till rekrytering@internetbroker.se
Mer info
Email Mejla Internetbroker
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetbroker är ett mediasäljbolag i Stockholm med uppdrag för Blocket, Blocket jobb, Hitta.se och Leeds. Vi har senda starten 2009 byggt upp en stabil grund av nöjda kunder. Vi sitter i hammarbysjöstad i fantastiska lokaler med utsikt över vattnet.