Account Manager- Hosting till Internet Vikings

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en Account Manager inom IT till Internet Vikings. Fokus ligger på försäljning av hosting lösningar och du ansvarar för hela försäljningsprocessen. Internet Vikings tillhandahåller en traditionell B2B/B4B-hostingsmiljö med fokus på företagets huvudprodukter, det vill säga dedikerade servrar, colocation och VPS. De har även unika lösningar när det gäller nätverk, t.ex. flera IP-adresser på en kundserver och en riktigt vass administrationsportal för domäner.

Internet Vikings är ett snabbt växande företag som rör sig mot nästa generations hosting lösningar, med stora möjligheter för dig att påverka deras resa. I din roll arbetar du både med befintliga och nya kundkonton och du arbetar självständigt genom hela processen. Tjänsten kan även innefatta kundresor inom Europa.

Din profil

För att lyckas i rollen som Account Manager ser vi gärna att du har minst 2 års professionell erfarenhet från försäljning av hosting lösningar. Vi ser att du har uppvisat goda försäljningsresultat i dina tidigare roller.

För att trivas hos vår kund bör du vara social, driven, målinriktad och prestigelös. Du brinner för försäljning och att överträffa dina uppsatta mål. Vi ser även att du är självgående och är bra på att samarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på 076-8693058 alternativt siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Hosting, Account Manager, Säljare, IT-Säljare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Internet Vikings agerar på en internationell marknad men med tyngdpunkt på Europa och USA. Bolaget är inne i en väldigt expansiv tillväxtfas under 2017/2018.

Vad innebär en tjänst hos Internet Vikings? Vi tror på principen att ju roligare man har det på jobbet, desto bättre presterar man. Det är också den enskilt största förklaringen till vår framgång. Vi sitter i mycket fräscha och öppna lokaler vid Hötorgets t-banestation. Vi åker på resor och har roligt tillsammans. Naturligtvis erbjuder vi också en konkurrenskraftig lön.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Internet Vikings.