Senior Rekryteringskonsult Interim Management (jobb-ID: 1216)

Senior Rekryteringskonsult Interim Management (jobb-ID: 1216)

STOCKHOLM | INTERIM SEARCH
2019-05-16

Vi på Interim Search fortsätter vår tillväxtresa och söker nu vår femtonde medarbetare. Vi är Nordens ledande aktör inom Interim Management och består av ett team med samlade erfarenheter från affärsdrivande roller och ledningsgruppspositioner.

Om bolaget

Interim Search startades 2012 och har sedan dess hunnit utses till Gasellföretag av Dagens Industri och till Superföretag av Affärsvärlden. Vi är en specialiserad rekryteringsbyrå som tillsätter chefsroller på tidsbegränsade kontrakt, med hela Sverige som marknad. Vi är för tillfället 14 medarbetare som sitter på Östermalmstorg 1 i Stockholm.

Marknaden för interimschefer är snabbväxande och Interim Search har tack vare intensivt arbete och skräddarsydda rekryteringsprocesser växt ifrån konkurrenterna.

Om rollen som Senior Recruiter (Manager)

I rollen arbetar du som Senior Rekryteringskonsult (Manager) med att självständigt ansvara för egna tillsättningar av interimschefer och kvalificerade specialister. Förväntansbilden från våra kunder är hög då de i regel behöver fylla en affärskritisk roll omgående vilket ställer stora krav på process, leverans och uppföljning. Rollen erbjuder flexibilitet, stor omväxling och innefattar bland annat:
  • Nära kundkontakt med ledningsgrupp i organisationer som genomgår förändring.
  • Utvärdering och vägledning av kvalificerade kandidater.
  • Ansvar för att bygga och förvalta din egen kundportfölj och förhandla avtal.
  • Projektleda rekryteringsprocesserna, driva avtal och arbeta med kund- och kandidatvård.
  • Initiera och bibehålla relationer på kund- och kandidatsidan.
Vid din sida kommer du ha hjälp av engagerade medarbetare, egenutvecklade verktyg anpassade för interima tillsättningar och en marknadsledande metodik för att leverera snabbt med precision.

Din bakgrund

Du vill äga din egen tid och förstår vikten av att arbeta självständigt. En förutsättning för att trivas hos oss är att du själv tar stort ansvar för den egna leveransen, drivs av att förstå kundens behov, kandidatens kompetens och aktivt driver processen från start till mål. Vi förväntar oss att du kommer att arbeta med stor ambition, engagemang och målmedvetenhet mot vårt gemensamma mål att vara Sveriges tryggaste interimsleverantör och alltid överträffa kundens förväntningar.

Vi tror att du i närtid kommer från en roll där du på egen hand drivit försäljning med kort säljcykel och är van att arbeta mot kvalificerade motparter. Erfarenhet av snabbrörlig rekrytering är meriterande.

Vad vi erbjuder

Du kommer att ges alla förutsättningar för att lyckas i din roll där endast din ambition och förmåga sätter gränserna för framgång. Utöver våra egenutvecklade verktyg, en utarbetad och förfinad metodik och ett nätverk av 6000 utvärderade interimskonsulter erbjuder vi en attraktiv kompensation, unik frihet och en företagskultur som präglas av arbetsgläjde, ambition, kvalitet och samarbete.

Vad tycker våra medarbetare?

"Som Manager på Interim Search är jag del av en tillväxtresa i ett seniort gäng med kompetenta och affärsorienterade kollegor. Att självständigt utveckla min affär genom lösningsdiskussioner och effektiva processer med höga beslutsfattare och erfarna interimskosulter är precis vad jag motiveras av.. Jag ser det som svårt att hitta ett bättre jobb inom de närmsta 5-10 åren, och det har jag aldrig sagt förut!"

Hampus Lidström, Manager på Interim Search sedan 2017

Är du intresserad? Skicka din ansökan idag! Ansvarig för rekryteringen ärWictor Bonde
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://interimsearch.com
Sista ansökningsdag 16 juli 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Interim Search fortsätter vår tillväxtresa och söker nu vår femtonde medarbetare. Vi är Nordens ledande aktör inom Interim Management och består av ett team med samlade erfarenheter från affärsdrivande roller och ledningsgruppspositioner.