Rekryteringskonsult till Intenso Teknikrekrytering AB, Stockholm

Rekryteringskonsult till Intenso Teknikrekrytering AB, Stockholm

Rekryteringskonsult med inriktning Engineering

Stockholm


Vi fortsätter att växa och behöver rekrytera en erfaren rekryteringskonsult inom Engineering till vårt kontor i Vasastaden Stockholm.

Vi har precis tecknat ett avtal med ett branschledande företag med mycket stora rekryteringsbehov och vi söker därför dig som är etablerad rekryteringskonsult inom samhällsbyggnad, bygg- och fastighetsteknik, infrastruktur och energi/industri.

Som rekryteringskonsult hos Intenso Teknikrekrytering kan vi erbjuda dig ett intressant och självständigt arbete i ett företag som befinner sig i ett expansivt skede. Du kommer att tillsammans med bolagets VD utveckla nya kunder i Stockholm och du får ett strategiskt ansvar att utveckla en av våra viktigaste och största kunder.

Vår produktportfölj ger både dig som rekryteringskonsult och kunderna fantastiska möjligheter att anpassa upplägget efter det faktiska behovet. Du arbetar både med strategiska samarbeten till enskilda uppdrag, där du t.ex. hjälper kunderna med search eller med annonserade uppdrag.

Vi erbjuder

Som rekryteringskonsult hos oss i Stockholm arbetar du i ett av stadens finaste och mest centrala områden. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar, där effektivisering och digitalisering står i fokus. Du erbjuds ett stabilt ersättningssystem baserat både på dina egna prestationer och företagets gemensamma ansträngningar. Självklart ingår pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.

"Intenso är en platt och prestigelös organisation vilket ger oss som medarbetare stor delaktighet och möjlighet att påverka. Jag har fantastiska kollegor där man verkligen värdesätter ett gott samarbete och stöttar varandra. Att vi också har otroligt roligt och att jag genom mina möten får möjligheten att bli teknikallmänbildad ser jag som en ren bonus!"

Läs mer om vad Maria, Christofer och Nicole har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/intenso

Arbetsuppgifter

Som rekryteringskonsult hos oss kommer du driva flera uppdrag parallellt och ha ansvar för att processerna håller högsta kvalitet från start till mål. Det är av yttersta vikt att uppdragsgivare och kandidater hanteras med mycket hög professionalism. En stor del av arbetet bygger på headhunting, där du identifierar och attraherar kandidater långt bortom de som aktivt söker nytt arbete, eller som finns i våra befintliga nätverk. Du kommer också:
  • Ansvara för att utveckla en av våra största kunder
  • Arbeta mot tydliga försäljnings- & leveransmål
  • Utveckla, fördjupa och förädla relationer genom kvalitativt rekryteringsarbete
Din profil
  • Du arbetar idag som rekryteringskonsult och är etablerad i branschen inom samhällsbyggnad, bygg- och fastighetsteknik, infrastruktur och energi/industri
  • Du är social, utåtriktad, affärsorienterad
  • Du har stort intresse och kunskap om människor, organisationer och ledarskap
  • Du är en målinriktad, självdriven person med struktur och ordning
  • Du har förmåga att kunna hålla igång många projekt samtidigt
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom teknik/IT
Känner du igen dig i ovanstående beskrivningar gällande kompetens, erfarenhet och personlighet, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående då urvalet kommer att ske löpande.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Intensos VD Mattias Lyckberg på 0733-336080.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Intensogruppen

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer. Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet och smarta kundanpassade rekryteringslösningar. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år. Läs mer om oss på www.intenso.se/sv

Sökord: rekryterare, tech-rekrytering, tech recruiter, rekrytering, HR, konsult,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 juli 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.